Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat

Salut!

Acum aproximativ 8-9 luni de zile , tatal meu fiind sub influenta bauturilor alcoolice a plecat cu masina. La intoarcerea spre casa drumul fiind umed de la ploaie intr-o curba care a luato cu viteza mai mare " spune el" a derapat si intrat intru-un SANT fara sa faca victime sau sa avarieze vreun gard al oamenilor, pur si simplu a intrat cu masina in sant. Din nefericire un destept a sunat la 112 , politia a venit imediat l'a dus la spital pentru recoltarea probelor de sange. Din cate am inteles alcoolemia a fost putin peste 2 in sange, asa am inteles eu acum ca doar ce au venit probele dupa 9 luni de asteptare.Mentionez ca a fost coerent si la testele supuse de medic si de politistii de la fata locului , alcolemia asta mare  a avut-o nu pentru ca a baut odata si mult , avand treaba acasa a baut mai multe zile la rand nu mult dar doar bere , nu prea manca deoarece nu era nimeni acasa sa gateasca mama fiind plecata , eu la scoala. Aceasta alcoolemie sa strans in decursul zilelor de munca pentru ca nu avea timp sa iasa din sange.

Daca cele auzite de mine sunt adevarate si anume alcoolemia peste 2 la ce poate sa se astepte?

Mentionez ca este prima abatere si nu a avariat nimic nici victime nu au fost  , avariat a fost doar propriul autovehicul.

La ce poate sa se astepte la aceasta alcoolemie? 

Publicat

Dosar de cercetare penala pentru conducrerea unui autovehicul pe drumurile publice cu o alcoolemie mai mare de 0.80 mg/l alcool in sange , anularea permisului de conducere...maI mult ca sigur condamnare cu suspendare, adica o frectie la picioru' de lemn...e la moda printre procurori ...din pacate...

Publicat

din pacate da, ar trebui puscaie cu mediatizarea cazului

nu stiu dac-o sa apuc ziua aia in care sa-i vad pe betivi dupa gratii

• Membru
Publicat (modificat)

Ziggye nu fi asa sigur ca o sa primeasca doar suspendare!De unde esti?Daca erai din Cluj iti spun sincer ca era si retinut 24 ore!Si nu inteleg de ce il blamezi pe acel ''destept''  care a sunat la 112 ? Poate tatal tau era pe moarte si daca nu primea ingrijiri imediat nu traia! La asta nu te-ai gandit?Iar al doilea motiv pentru care a facut bine acel om  ca a sunat la 112 este ca , tatal tau la cat de beat  poate intentiona si reusea sa-si scoata masina din sant si sa se urce dinou la volan si poate lua niste vieti nevinovate!

Iar in ceea ce priveste alcoolemia tatalui tau , pot sa spun ca acesta era rupt de beat, si probabil de ce este ''antrenat'' cu bautura acesta parea sa fie coerent , ca probabil altii mai putin obisnuiti cu alcoolul erau in coma!

Asa ca poti sa te gandesti ca la ce alcoolemie avea tatal tau , reprezentand un real pericol public, si coroborat cu faptul ca a provocat acea autoaccidentare , trebuie sa luam in calcul ca putea fi oricine pe marginea drumului (biciclist,pieton), are toate sansele ca sa primeasca un an cu executare iar permisul clar ca nu-l mai vede!

Iar faptul ca tu-i porti pica acelui trecator mi se pare foarte prostesc...prima data te uiti la gunoiul din curtea ta si apoi la vecinul!

Si sa nu uit ...treaba cu mancatul,sau bautul deoadata sunt doar abureli ai unor avocati sau necunoscatori de lege!

Modificat de cipri83
  • Apreciez 2
Publicat

Absolut de acord Cipri.

SItuatie petrecuta in Canada pe TransCanada Hwy intre Montreal si Toronto, o individa pare ca a adormit la volan si scapa controlul vehiculului in portinuea verde dintre cele doua sensuri.

Am oprit. Am sunat 911 si am coborat la ea. Pare ca adromise. M-a rugat s-o ajut sa-i scot masina pe drum, initial reactia a fost de "hai s-o ajut", apoi am considerat ca e mai sigur sa astept politia si ambulanta, caci deveneam responsabil moral daca ea era in stare de ebrietate (desi nu mirosea), sau sun influenta (droguri sau medicamente). Asa ca a venit politia si ambulanta, mi-au luat datele si am plecat.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.