Jump to content
POLITISTI.ro

Violare de domiciliu


Recommended Posts

salut,

va propun un scenariu spre discutie:

politist prinde hoti de lemne la furat.nu vor sa dea lemnele in custodie si baga caruta intr-o gradina.politistul le explica sanctiunile aferente si pe moment, par impacati cu ideea.

intra in curtea locuintei lor si invita politistul, care era singur, in curte, sa nu auda si vecini, sa se faca de rusine.

politistul cere verbal voie sa patrunda in curtea locuintei.pe strada nu mai era nimeni.

cetateanul respectiv prezinta un aviz expirat de 5 zile si un document in care este stipulat ca poate taia din  padurea sa, 8 mc de material lemnos, pe care le si fotografiaza cu telefonul mobil.

cetatenii respectivi nu sunt de acord cu sanctiunea politistului si se agita. la un moment dat,unul dintre cetateni ii solicita politistului sa stearga fotografiile din telefon, altfel nu mai iese de acolo. politistul ii spune sa inceteze, fara rezultat insa. in fata cetateanului care avea un topor, politistul scoate armamentul din dotare, armeaza si le spune cetatenilor sa il lase in pace si sa ii deschida poarta.

cetatenii respectivi refuza si incep sa injure politistul si sa faca scandal.

politistul respectiv se retrage incet,cu spatele si reuseste sa deschida poarta si sa plece, in timp ce injurat si amenintat de respectivii cetateni.

politistul se retrage la postul de politie, unde intocmeste procesul verbal de constatare a contraventie, in lipsa.

intre timp, la urechile politistului ajunge o discutie cum ca urmeaza sa fie reclamat pentru violare de domiciliu si amenintare.

va rog sa comentati!

Edited by omide
Link to comment

mai oameni buni, reformulez atunci, v-am propus o speta atunci.

sper ca sunteti multumiti.

cum se poate rezolva?colegul nostru a intocmit corect,pv-ul.a scris amenda + avertisment la post, dupa toata aceasta intamplare. a cerut voie sa intre in curte, insa prostia a fost ca nu a intocmit si un proces verbal in acest sens.de asemenea, nu a avut nici padurarul langa el ca martor,iar o ruda destul de apropiata a acelor cetateni este destul de influenta si potenta financiar.la momentul acesta nu a trimis pv prin posta, la contravenient si doreste sfaturi.

acum,se primeste ajutor sau doar remarci idioate si pline de sarcasm?

Edited by omide
Link to comment
  • Member

Eu propun sa iti verifici cumva identitatea prin metodele descrise pe forum pentru a putea discuta pe larg in aria privata.

 

Edited by RPG
  • Upvote 1
Link to comment
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.