Jump to content
POLITISTI.ro

Conturi fictive pe site-uri de socializare

Postare recomandată

Publicat

Ce imi puteti spune despre asta: o persoana isi creaza un cont de Facebook,de exemplu,sub numele unei persoane si se da drept acea persoana,postand poze si statusuri sub numele persoanei pe care o impersoneaza. Este ilegal? Cum se pedepseste?

• 3 ani mai târziu...
Publicat

Buna ziua am si eu o nelămurire daca o persoana are un cont de facebook fals si pune un filmuleț cu tine si pretinde ca esti tu cum pot afla cine este si ce consecințe vor fi daca ma duc sa reclam adică ar putea sa  rezolve ceva încât sa dispară contul?

• Marius a modificat titlul în Cont fictiv pe facebook
  • 10 luni mai târziu...
Publicat

Buna ziua,

Ma confrunt cu o situatie extrem de neplacuta,utilizarea datelor personale de catre o alta persoana (nume, numar de telefon, foto personale).Mi-a creat conturi de socializare facand publice fotografii personale cu scopul de a ma umilii.

Cum pot reactiona?

Va multumesc

• Marius a modificat titlul în Conturi fictive pe site-uri de socializare
  • Membru
Publicat

In primul rand reclamatie pe retelele de socializare. In al doilea rand, puteti actiona in judecata pe latura civila persoana respectiva si puteti cere daune. Va indrum sa consultati un avocat specializat in drept civil.

• Apreciez 1
  • 3 ani mai târziu...
Publicat

Bună ziua. As dori o părere. Se poate afla adresa reala a unui utilizator al unei rețele sociale, precum tik tok? Ma refer din punct de vedere legal dacă se poate face. 

• Moderator
Publicat

Depinde de mulți factori.

Si care e interesul din spatele unui astfel de demers

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.