Jump to content
POLITISTI.ro

Inmatriculari auto

dany281d
Go to solution Solved by cipri83,

Recommended Posts

Buna ziua.Incerc sa va scriu pe scurt istoria masinii cumparate de familia mea:

AM CUMPARAT O MASINA DE LA UN OARECARE  A care a adus-o din Germania prin februarie 2013 si care apare in cartea masinii.

ACEST A NE-A DAT FISCALUL SI CU EL AM FACUT NOI ( ADICA SOTUL MEU ) CONTRACTUL DE VANZARE-CUMPARARE PE 23 MAI 2013.

NU AM REUSIT SA INSCRIU INCA MASINA,CICA NEREGULI LA ACTE:

* ACEST A, IN PERIOADA DIN FEBRUARIE PANA IN MAI A MAI FACUT NISTE CONTRACTE DE V-C CU ALTI PRIETENI ASTFEL:

- PE 19 MAI A O VINDE LUI B,ACEST  B LUCRAND LA UN BIROU DIN ASTA DE ACTE.

- TOT PE 19 C O VINDE LUI B,ACESTUI C SE SPUNE CA I A FOST VANDUTA IN APRILIE 2013,CONTRACT PE CARE EU NU-L AM.

- PE 20 MAI B O VINDE TOT LUI A

- PE 22 MAI B O VINDE TOT LUI A.

EU AM FISCALELE DE LA A SI DE LA C,B AVAND CICA DATORII SI NU NE DA FISCALUL.

DAR DACA EI AU AVUT MASINA DOAR O ZI,SAU S-AU DUS DUPA NUMERE ROSII TREBUIE SA O TREACA SI PE LA FISC?

VA ROG AJUTATI-MA CU UN SFAT SI CUM SA PROCEDEZ?

• Member
  • Solution

Cand cumperi un auto de la cineva care a cumparat la randul sau de la alta persoana si tot asa, trebuie sa ai copie dupa toate contractele in care autoturismul face obiectul lor , incepand de la primul in care apare proprietarul din cartea masinii!Iar fiscalul trebuie sa-l primesti de la cel de la care cumperi tu autoturismul!

Edited by cipri83

asa am primit,,dar de la inmatriculari mi a zis ca toate contractele sunt false,fara sa mi explice de ce si mi au spus sa refac contractele,dar cum si-n ce fel

• Member

Sa iei legatura cu persoana de la care ai cumparat autoturismul, si sa te lamureasca cu privire la contracte!Daca in cele din urma nu poti sa inmatriculezi masina, pe cale amiabila ii soliciti banii inapoi si ii returnezi masina!Daca nu se poate cu frumosul il actionezi in instanta in acest sens!

Iar pe viitor, te bagi in "afaceri" care iti sunt necunoscute tie ar fi bine sa fi insotit de cineva care are habar (prieten, avocat...etc) !

Oare scrie in vreo lege la cat timp trebuie sa inscrie masina la primarie sau la fisc si de ce ma priveaza pe mine de un lucru (masina) pe care eu l-am cumparat si am toate actele: contract V-C,timbru de mediu platit,itp,rovinieta,carte,asigurare...tot..am inscris-o si la primarie...si nu-mi da nici macar numere rosii,cica cei in cauza ,cei cu contractele sunt cercetati.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.