guzzy Posted January 17, 2014 Share Posted January 17, 2014 am fost prins la volan cu 0,74 alcoolemie,asa indica etilotestul,mi sau luat si probe de sange, asta s-a intamplat 11/01/2014.as dori sa stiu la ce sa ma astept avand in vedere ca nu am primit nici un raspun din partea lor.va multumes Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Moderator Cristi Posted January 17, 2014 Moderator Share Posted January 17, 2014 Ti s-a intocmit dosar penal, vei primi o condamnare si vei avea permisul anulat. Risti chiar o condamnare cu executare. adica sa faci puscarie. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 guzzy Posted January 18, 2014 Author Share Posted January 18, 2014 Sunt costient ca mi sa intocmit un dosar penal .Dar este posibil ca la probele de sange sa iasa mai putina alcoolemie?Condamnare cu executare nu prea cred fiind si la prima abatere.Dupa cat timp pot face scoala pentru un permis nou?.va multumesc Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Moderator Marius Posted January 18, 2014 Moderator Share Posted January 18, 2014 Alcoolemia în sânge are o valoare dublă faţă de cea din aerul expirat. Citeşte: 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
guzzy
am fost prins la volan cu 0,74 alcoolemie,asa indica etilotestul,mi sau luat si probe de sange, asta s-a intamplat 11/01/2014.as dori sa stiu la ce sa ma astept avand in vedere ca nu am primit nici un raspun din partea lor.va multumes
3 answers to this question
Recommended Posts