Jump to content
POLITISTI.ro

Trecere coproprietar in talon si CIV

Postare recomandată

Publicat

Buna seara,am si eu o nelamurire.Se poate ca o persoana proprietara a unui autovehicul sa mearga la politie si sa treaca o alta persoana coproprietar pe talon sau pe cartea autovehicului.Daca se poate ce acte si ce pasi sunt de urmat.Intreb asta pentru ca urmeaza sa achizitionez un autovehicul de la o ruda.Problema este ca CIV si talonul au fost schimbate la transcrierea anterioara cand nu se cerea timbru de mediu pentru masinile deja inmatriculate in Romania,iar acum la ANAF nu se poate scoate fiscalul pentru ca in CIV  nu sunt trecuti totii anteproprietari  si cautam o alternativa mai ieftina in afara platii timbrului de mediu care se ridica undeva la 2300 euro.Va multumesc anticipat.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.