Jump to content
POLITISTI.ro

Academie / emigrare.

Ervin

Recommended Posts

Va salut, de 4 luni am inceput sa ma gandesc mai bine la viitorul meu si sa-mi urmez visul, cariera de politist. Urmez antrenamentele zilnice  pentru academie si sper ca intr-un an jumate sa ajung la conditia fizica necesara pentru a trece probele fara probleme.Insa am o intrebare care ma macina: Daca termini Academie de Politie, in functie de rezultate esti repartizat unde sunt locurile disponibile in tara, insa eu as dorii sa emigrez in Canada dupa terminarea Academiei, as vrea sa stiu daca acolo se recunoaste Academia noastra sau trebuie sa urmez un curs special in tara lor, iar daca am aprobarea de a pleca sau trebuie sa raman in tara.De asemeana stiu ca ai nevoie de un anumit punctaj pentru a primii visa pentru emigrare in functie de varsta / studii.In cadrul academiei m-ar interesa:  investigatile criminale, combaterea criminalitatilor organizate / jandarmerie. Multumesc anticipat.

• Upvote 1
  • Downvote 3
  • Moderator

Nu sunt recunoscute. Dacă ai de gând să emigrezi, doar îţi pierzi timpul pe acolo şi eventual vei ocupa locul cuiva care chiar îşi doreşte să facă ceva în acest domeniu.

• Upvote 1
  • Downvote 1

Eu cred ca m-ati inteles gresit,nu doresc sa ocup locul aiurea, VREAU sa fac academia insa doream sa aflu daca se poate emigra sau cel putin daca se pot face vizite daca ai terminat academia.

@Marius - Sincer nu stiu ce tii se pare asa stupid, raspunsuri in alta parte nu am gasit.

Edited by Ervin

Ti s-a explicat destul de clar ca studiile din cadrul Academiei de politie nu sunt recunoscute acolo.

Ori o faci pentru a ramane aici, ori nu o mai faci deloc.

• Moderator

Nu ai găsit, pentru că nu ai folosit funcţia de cutare a forumlui.

De asemenea nici regulamentul acestui forum nu ai avut bunul simţ să-l citeşti şi să-l respecţi.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.