Jump to content
POLITISTI.ro

Omagiu muzical pt. politisti !


CITADELA

Recommended Posts

 • Moderator

Avand in vedere ca in ultimii ani mass-media, clasa politica, societatea, pana si artistii, au luat in deradere si bascalie aceasta meserie, se pare ca totusi mai sunt unii care ne iubesc...

Formatia "Los Hermanos Carrion", un fel de manelisti mexicani, au facut o melodie, cu videoclip, denumita "Amor de Policia" :good:

Edited by CITADELA
 • Upvote 2
Link to comment
 • 2 weeks later...
 • 3 weeks later...

Interesantă melodie, super ritmică şi versurile... cel mai tare: " Stoy tranqila aora rronda soy yo = staţi liniştiţi acum patrulez eu". Melodia spune povestea unui mexican care vrea să devină poliţist la fel ca tatăl lui, mama plânge pentru faptul că nu este de acord, "carina" = frumoasă, aici cu sensul de iubită este încântată, s.a.m.d. . conculizie nu zice nimic că i-ar iubi populaţia ca şi la noi dealtfel.Să fie la ei acolo starea de infracţionalitate!. Noi să auzim de bine!

Edited by avam
Link to comment

Scuze am zis mexican şi am greşit. Este o spaniolă andaluzo- ecuadoriană, sunt ecuadorieni nu mexicani!. Mi-am dat seama după ce am ascultat a doua oară!. Şi apropos sunt şi la noi o grămadă de parodi muzicale populare cu şi despre poliţişti!

Edited by avam
Link to comment
 • 10 months later...

VIDEO. Imnul Poliţiei din Republica Moldova: "Cine ocroteşte, cine ne păzeşte/ De prea multă noapte pe pământul trist" - "Bravul poliţist"

Sursa :gandul.info.ro din 27 dec.2011

politia.jpg?width=630

FOTO: YouTube, contul oficial al Ministerului Afacerilor Interne din Republica Moldov

Ministerul Afacerilor Interne din Republica Moldova a publicat recent, pe contul oficial de pe YouTube, un imn dedicat poliţiştilor moldoveni.

Clipul este o galerie care surprinde poliţiştii moldoveni în diferite ipostaze, de la patrulele de pe străzi la paradele oficiale.

imnul-politistilor.jpg?width=600&height=402[/c

Refrenul imnului este "Cine ne păzeşte, cine ne-ocroteşte/ De prea multă noapte pe pământul trist". Versurile fac trimitere la viaţa cotidiană a moldovenilor, "Omul bun visează să ajungă acasă", la divinitate, "Cine ne păzeşte, cine ne-ocroteşte/ De prea multă noapte pe pământul trist/ Domnul Cel din ceruri şi din adevăruri/ sub el veghează bravul poliţist", cât şi la misiunea Poliţiei, de a proteja drepturile cetăţenilor: "Noaptea e mai noapte şi răul e mai rău/ Cine-ţi ocroteşte sfântul drept al tău, sfântul drept al tău".

Clipul, postat acum şase zile, a adunat până în momentul scrierii acestei ştiri doar 44 de afişări.

Edited by LORD
Link to comment

daaa.. frumos... modelul clasic e cantec patriotic, tipic rusesc ( vezi imnul fed ruse... ti se zbarleste pielea pe tine.. ceea ce, ca paranteza, nu ne'ar strica si noua, ceva mai motivant decat plangaciosu de mila asta de'l avem)... mi'a sarit in ochi TAB'ul dela DIAS'ullor.. :) na..dotare standard... :P

p.s. intre timp, clipul a ajuns la 1768 vizionari...

Link to comment
 • 4 months later...
 • 3 months later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.