Jump to content
POLITISTI.ro

Omagiu muzical pt. politisti !

Postare recomandată

• Moderator
Publicat (modificat)

Avand in vedere ca in ultimii ani mass-media, clasa politica, societatea, pana si artistii, au luat in deradere si bascalie aceasta meserie, se pare ca totusi mai sunt unii care ne iubesc...

Formatia "Los Hermanos Carrion", un fel de manelisti mexicani, au facut o melodie, cu videoclip, denumita "Amor de Policia" :good:

Modificat de CITADELA
  • Apreciez 2
Publicat (modificat)

Wow. E super funny. :lol:

Amor de Policia. Ti se duce direct la corazon. :wub:

Modificat de Miadry
  • 2 săptămâni mai târziu...
Publicat

Astia din Mexic chiar au nevoie sa ii mai distinga si pe ei cineva la cata infractionalitate este acolo...

• 3 săptămâni mai târziu...
Publicat (modificat)

Interesantă melodie, super ritmică şi versurile... cel mai tare: " Stoy tranqila aora rronda soy yo = staţi liniştiţi acum patrulez eu". Melodia spune povestea unui mexican care vrea să devină poliţist la fel ca tatăl lui, mama plânge pentru faptul că nu este de acord, "carina" = frumoasă, aici cu sensul de iubită este încântată, s.a.m.d. . conculizie nu zice nimic că i-ar iubi populaţia ca şi la noi dealtfel.Să fie la ei acolo starea de infracţionalitate!. Noi să auzim de bine!

Modificat de avam
Publicat (modificat)

Scuze am zis mexican şi am greşit. Este o spaniolă andaluzo- ecuadoriană, sunt ecuadorieni nu mexicani!. Mi-am dat seama după ce am ascultat a doua oară!. Şi apropos sunt şi la noi o grămadă de parodi muzicale populare cu şi despre poliţişti!

Modificat de avam
  • 10 luni mai târziu...
Publicat (modificat)

VIDEO. Imnul Poliţiei din Republica Moldova: "Cine ocroteşte, cine ne păzeşte/ De prea multă noapte pe pământul trist" - "Bravul poliţist"

Sursa :gandul.info.ro din 27 dec.2011

politia.jpg?width=630

FOTO: YouTube, contul oficial al Ministerului Afacerilor Interne din Republica Moldov

Ministerul Afacerilor Interne din Republica Moldova a publicat recent, pe contul oficial de pe YouTube, un imn dedicat poliţiştilor moldoveni.

Clipul este o galerie care surprinde poliţiştii moldoveni în diferite ipostaze, de la patrulele de pe străzi la paradele oficiale.

imnul-politistilor.jpg?width=600&height=402[/c

Refrenul imnului este "Cine ne păzeşte, cine ne-ocroteşte/ De prea multă noapte pe pământul trist". Versurile fac trimitere la viaţa cotidiană a moldovenilor, "Omul bun visează să ajungă acasă", la divinitate, "Cine ne păzeşte, cine ne-ocroteşte/ De prea multă noapte pe pământul trist/ Domnul Cel din ceruri şi din adevăruri/ sub el veghează bravul poliţist", cât şi la misiunea Poliţiei, de a proteja drepturile cetăţenilor: "Noaptea e mai noapte şi răul e mai rău/ Cine-ţi ocroteşte sfântul drept al tău, sfântul drept al tău".

Clipul, postat acum şase zile, a adunat până în momentul scrierii acestei ştiri doar 44 de afişări.

Modificat de LORD
Publicat

daaa.. frumos... modelul clasic e cantec patriotic, tipic rusesc ( vezi imnul fed ruse... ti se zbarleste pielea pe tine.. ceea ce, ca paranteza, nu ne'ar strica si noua, ceva mai motivant decat plangaciosu de mila asta de'l avem)... mi'a sarit in ochi TAB'ul dela DIAS'ullor.. :) na..dotare standard... :P

p.s. intre timp, clipul a ajuns la 1768 vizionari...

• 4 luni mai târziu...
  • 3 luni mai târziu...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.