Moderator CITADELA Posted January 17, 2011 Moderator Share Posted January 17, 2011 (edited) Avand in vedere ca in ultimii ani mass-media, clasa politica, societatea, pana si artistii, au luat in deradere si bascalie aceasta meserie, se pare ca totusi mai sunt unii care ne iubesc... Formatia "Los Hermanos Carrion", un fel de manelisti mexicani, au facut o melodie, cu videoclip, denumita "Amor de Policia" Edited January 17, 2011 by CITADELA 2 Link to comment
Miadry Posted January 19, 2011 Share Posted January 19, 2011 (edited) Wow. E super funny. Amor de Policia. Ti se duce direct la corazon. Edited January 19, 2011 by Miadry Link to comment
dunelu Posted January 19, 2011 Share Posted January 19, 2011 Unii mai iubeste si politia ca si ei e oameni ! Link to comment
Madalin Posted January 30, 2011 Share Posted January 30, 2011 Astia din Mexic chiar au nevoie sa ii mai distinga si pe ei cineva la cata infractionalitate este acolo... Link to comment
avam Posted February 18, 2011 Share Posted February 18, 2011 (edited) Interesantă melodie, super ritmică şi versurile... cel mai tare: " Stoy tranqila aora rronda soy yo = staţi liniştiţi acum patrulez eu". Melodia spune povestea unui mexican care vrea să devină poliţist la fel ca tatăl lui, mama plânge pentru faptul că nu este de acord, "carina" = frumoasă, aici cu sensul de iubită este încântată, s.a.m.d. . conculizie nu zice nimic că i-ar iubi populaţia ca şi la noi dealtfel.Să fie la ei acolo starea de infracţionalitate!. Noi să auzim de bine! Edited February 18, 2011 by avam Link to comment
avam Posted February 18, 2011 Share Posted February 18, 2011 (edited) Scuze am zis mexican şi am greşit. Este o spaniolă andaluzo- ecuadoriană, sunt ecuadorieni nu mexicani!. Mi-am dat seama după ce am ascultat a doua oară!. Şi apropos sunt şi la noi o grămadă de parodi muzicale populare cu şi despre poliţişti! Edited February 18, 2011 by avam Link to comment
LORD Posted December 27, 2011 Share Posted December 27, 2011 (edited) VIDEO. Imnul Poliţiei din Republica Moldova: "Cine ocroteşte, cine ne păzeşte/ De prea multă noapte pe pământul trist" - "Bravul poliţist" Sursa :gandul.info.ro din 27 dec.2011 FOTO: YouTube, contul oficial al Ministerului Afacerilor Interne din Republica Moldov Ministerul Afacerilor Interne din Republica Moldova a publicat recent, pe contul oficial de pe YouTube, un imn dedicat poliţiştilor moldoveni. Clipul este o galerie care surprinde poliţiştii moldoveni în diferite ipostaze, de la patrulele de pe străzi la paradele oficiale. [/c Refrenul imnului este "Cine ne păzeşte, cine ne-ocroteşte/ De prea multă noapte pe pământul trist". Versurile fac trimitere la viaţa cotidiană a moldovenilor, "Omul bun visează să ajungă acasă", la divinitate, "Cine ne păzeşte, cine ne-ocroteşte/ De prea multă noapte pe pământul trist/ Domnul Cel din ceruri şi din adevăruri/ sub el veghează bravul poliţist", cât şi la misiunea Poliţiei, de a proteja drepturile cetăţenilor: "Noaptea e mai noapte şi răul e mai rău/ Cine-ţi ocroteşte sfântul drept al tău, sfântul drept al tău". Clipul, postat acum şase zile, a adunat până în momentul scrierii acestei ştiri doar 44 de afişări. Edited December 27, 2011 by LORD Link to comment
Kayne Posted December 27, 2011 Share Posted December 27, 2011 daaa.. frumos... modelul clasic e cantec patriotic, tipic rusesc ( vezi imnul fed ruse... ti se zbarleste pielea pe tine.. ceea ce, ca paranteza, nu ne'ar strica si noua, ceva mai motivant decat plangaciosu de mila asta de'l avem)... mi'a sarit in ochi TAB'ul dela DIAS'ullor.. na..dotare standard... p.s. intre timp, clipul a ajuns la 1768 vizionari... Link to comment
Moderator Catalin Posted August 23, 2012 Moderator Share Posted August 23, 2012 Vă invit să vizionați un clip frumos „What you call a hero, is what I call doing my job.” http://www.youtube.com/watch?v=gMGjNmDYUlU 1 Link to comment
Recommended Posts