Jump to content
POLITISTI.ro

Administratia Strazilor isi bate joc?

yo3ies

Recommended Posts

Din cate stiu Administratia Strazilor parca se ocupa de montarea semnelor de circulatie, si cum eu nu am inca permis de conducere va arat niste fotografii facute de mine azi dimineata pe soseaua Kseleff sensul dinspre piata Presei spre Arcul de Triumf. Va rog explicati-mi si mie legal ce inseamna o astfel de amplasare a semnelor ca mintea mea refuza sa creada ca este interzis accesul bicicletelor pe trotuar si este permis doar pe pe partea centrala a Bulevardului.post-571-0-04681500-1389424372_thumb.jpgpost-571-0-06357100-1389424390_thumb.jpgpost-571-0-89823000-1389424402_thumb.jpgpost-571-0-68394300-1389424414_thumb.jpg

Cei care se ocupa de montarea propriu-zisa a indicatoarelor nu sunt doctori in legislatie. Sunt probabil aia care striga la un accident rutier: ”Huo! Criminalule!” Oameni cu putine clase care lucreaza pe salarii de mizerie...

Au inversat indicatoarele... e evident, nu?! Li s-a parut lor ca rosu ”dă mai bine” la trotuar  :naughty:

Alea-s extremele, au si ei de toate p-acolo...

Si ala e viitorul Ben, suntem din ce in ce mai conectati la "system", ne gandim din ce in ce mai putin la valorile vietii.

Munca ne mananca energia, systemul ne da la nas mancare procesata, mestecata deja, si ajungi sa nu mai poti defini realitatea de sugestie.

Traiam acolo, langa Toronto cand s-a intamplat "the Great Black-out". Pana de curent care era intinsa de la Montreal la New York. Atunci mi-am dat seama cat de conectati suntem. Practic numai "universal market"-urile chinezilor intr-o camaruta de 4mp mai vindeau ceva la preturi de 4 ori mai mari. In rest, oamenii nu mai stiau ce sa faca.

La radio te invata ce sa faci. Existau intrebari de la ascultatori, uite asta mi-a ramas in cap: "Am un butoi cu apa in basement, il pot folosi sa ma spal?"

Imi bateau vecinii in usa sa mergem jos in afara blocului sa ne socializam ca asa a spus la radio..., in conditiile in care eu imi evaluam ce alimente am, puneam sigiliu pe frigider, strangeam apa care inca mai curgea, evaluam daca imi ajunge benzina din van pana la limita la care energia electrica inca fucntiona, verificam propanul din butelia de camping etc. De la servici am plecat de acum am auzit. Ceilalti, inca stateau ca nu le-a spus sefu ce sa faca. Lucram la 32km distanta, iar dupa 2 ore dupa ce am ajuns acasa au inceput blocajele in trafic

Fa un exercitiu si gandeste-te cum ar reactiona romanii de astazi? Porbabil ca nu foarte diferit, dar stiu sigur ca voua nu v-as dori sa va confruntati cu o situatia ca asta gata sa scape de sub control.

Au si ei varfuri cum ai si d-alelalte, si da, educatia acolo e f. scumpa. Asa se "hraneste" armata cu carne de tun

• Moderator

@Ben: nu mi se pare corect sa etichetam o natie prin prisma unor astfel de exemple, cum si noi ne iritam cand ne catalogheaza in UE ca suntem o natie de hoti, datorita unor compatrioti care sunt infractori! Ca daca ne-am lua dupa "minunile din Caracal" sau din alte zone ale RO, ne-am incadra si noi la aceeasi categorie!

Edited by CITADELA
  • Upvote 1