99F16 Posted January 10, 2014 Share Posted January 10, 2014 Va salut domnilor! Imi puteti spune care sunt pasii obtinerii unui permis de port-arma letala pentru ofiteri MApN? Va multumesc anticipat! Cu respect, Costinel DOBRE Link to comment
0 Moderator Marius Posted January 10, 2014 Moderator Share Posted January 10, 2014 Pentru autorizarea procurarii armelor letale trebuie sa depuna la politie un dosar ce cuprinde urmatoarele documente si care atesa indeplinirea conditiilor prevazute la art. 15 din 1. cerere tip - o primești de la poliție în momentul când depui documentele 2. actul de identitate al solicitantului, original si copie 3. certificat medical eliberat de o unitate sanitara specializata, cu cel mult 6 luni inaintea depunerii cererii, din care sa rezulte ca este apt sa detina, sa poarte si sa foloseasca arme si munitii letale 4. certificat de cazier judiciar 5. aviz psihologic din care sa rezulte ca este apt sa detina, sa poarte si sa foloseasca arme si munitii letale, eliberat cu cel mult 12 luni inaintea depunerii cererii, de un psiholog autorizat 6. certificatul de absolvire a unui curs de instruire teoretica si practica in domeniul armelor si munitiilor, organizat de o persoana juridica autorizata in acest sens, original si copie 7. doua fotografii color cu dimensiunea 4x5cm - se depun și mai târziu, după ce îți achiziționezi arma 8. dovada achitarii taxelor pentru autorizare. 11. adeverinta care atesta faptul ca titularul are calitatea prevazuta la art. 14 alin.2 lit.a si b din Legea 295/2004, eliberata de institutia competenta in acest sens, in cazul in care persoana solicita autorizarea procurarii armei de aparare si paza pentru portul si folosirea acesteia. Detaliat găsești o discuție asemănătoare aici: Îți recomand să te grăbești, să depui solicitarea cât mai repede dacă vrei să-ți achiziționezi arma, întrucăt e posibil să se modifice legislația. Baftă! 1 Link to comment
0 lucianliv Posted January 16, 2014 Share Posted January 16, 2014 Am si eu o intrebare la voi. Sunt fost ofiter M.Ap.N si am permis pentru arma neletala. Detin un pistol cu bile pe care vreu sa-l vand si sa cumpar un Glok 19. Am nevoie de alt permis? De ce este nevoie pentru cumpararea acestui pistol cu glont? Va multumesc pentru amabilitate. Lucian Link to comment
Question
99F16
Va salut domnilor!
Imi puteti spune care sunt pasii obtinerii unui permis de port-arma letala pentru ofiteri MApN?
Va multumesc anticipat!
Cu respect,
Costinel DOBRE
2 answers to this question
Recommended Posts