Jump to content
POLITISTI.ro

Sa respectam politistul si forumul

Fairytale

Recommended Posts

Si eu, ca multe alte persoane, am avut de suferit de pe urma atitudinii si faptelor unor politisti, ce nu isi merita functia. Pentru asta am ajuns sa urasc toti politistii si sa nu am incredere in ei, sa ii blamez.

Am intrat pe acest forum si am inceput sa atac politistii, asa cum multi dintre cei ce nu sunteti politisti o fac. Accesul mi-a fost si mie suspendat , insa nu din cauza asta mi-am schimbat atitudinea fata de politisti.

Mi-am dat seama singura ca am gresit, si am inceput sa privesc politistul ca pe un om.

Au infiintat acest forum pentru a face ceva frumos, pentru a da un sfat celor in nevoie, pentru a avea un loc al lor, unde sa se intalneasca si sa lege prietenii toti din tara asta, oarecum pentru a fi uniti de acest forum.

Se pare ca multi incercati sa distrugeti farmecul acestui forum.Acest forum nu ne apartine noua, le apartine politistilor. Ei ne-au permis accesul pe acest forum, gandindu-se ca vom fi civilizati, gandindu-se ca relatia cetatean-politist va fi una de prietenie, o relatie deschisa.

Din pacate , din ce in ce mai multi oameni apar si ii ataca, ii umilesc si ii jignesc.

Discutiile de pe acest forum sunt discutii ce ii privesc pe ei, ce privesc functia lor si problemele lor, noi putem doar sa ne exprimam opinia, si chiar daca nu suntem de acord cu ce posteaza putem sa o facem intr-un mod civilizat .

Inainte de a mai ataca politistul, ininte de a adopta o atitudine necivilizata ganditi-va ca si politistul este o fiinta umana, dar mai ales ca el nu lucreaza pentru interesul lui, el lucreaza pentrru binele nostru, pentru apararea noastra impotriva infractiunilor, pentru prevenirea infractiunilor, etc In fiecare zi acesti politisti se sacrifica pentru noi, isi asuma raspunderi imense, iar atunci cand dezbina si distrug o retea infractionala ei sunt : " cei din linia I" , isi risca viata pentru ca noi, sa nu suferim de pe urma infractiunilor .ei sunt cei ce ne protejeaza pe noi, fara a sta pe ganduri.

Si nici macar nu au un salariu decent si alte merite, si ei au probleme, si ei au familii, insa ganditi-va ca cu fiecare infractor prins copilul vostru are sansa la o viata mai buna.Prin acest forum putem sa vedem ca ei au devenit victime ale autoritatilor.

Dragi jandarmi si comunitari voi daca sunteti victima unei infractiuni, cu siguranta, apelati la politie, nu apelati la colegii vostrii.

Forumul e locul lor, al politistilor, unde intre ei exista respect si admiratie unul pentru celalalt.

Daca ii invidiati atat de mult de ce nu ati ajuns ca ei?

Un politist ce intra pe acest forum spera ca va gasi o atmosfera placuta, in schimb gaseste o atmosfera ranchiunoasa, pe zi ce trece.

Haideti sa respectam acest forum si pe membrii forumului, pentru ca si noi sa fim tratati cu respect.

Edited by angelfire
  • Upvote 5

Ai prezumtia de nevinovatie, dar eu, nu cred in lupul care isi schimba parul.

Ce sa-i faci? Asa sunt eu un Toma Necredinciosul.

Chiar daca procentul de a atrage cetatenii langa noi, sa ne spijine este mic, sper ca multi sa aiba gandirea ta si sa-si schimbe parerea. Cu respect angelfire.

Cineva spunea că vorbele i-au fost date omului pentru a-și ascunde gândurile. La asta mi-a fugit mintea citind ce ai scris, angelfire. Nu-ți cunosc trecutul de pe acest site, din păcate adesea rețin informația și ignor emitentul sau mesagerul, și cred că dacă n-ai fi scris cuvintele astea înmuiate în zahăr te-aș fi privit drept un user obișnuit căruia îi acord respectul cuvenit unei persoane ce își asumă o opinie. Respectul rămâne, dar dă-mi voie să nu te includ, ca părere personală, în categoria utilizatorilor onești.

Daca ai scris doar pentru a mai sterge din antecedente ( care au fost neplacute, le stim cu totii , cei vechi ) , ai reusit !

Daca ai scris din suflet si chiar asa gandesti, tot respectul ! :emo-yessir:

ANGELFIRE pt cele scrise aici RESPECT pacat ca ca ff multi civili nu-si dau seama ca foarte multi POLITISTI de multe ori poate fac unele mici ,,abuzuri,, doar pt ca cetateanul sa fie in siguranta si ca de multe ori legea nu este de partea noastra si totusi incercam sa facem tot posibilu sa ajutam cetateanu.

@maxu08

Poate ușor off-topic, e mai ușor să pătrunzi într-un mediu făcând-o la început pe nebunul. Scuipi în stânga și-n dreapta, dai din picioare, te dai cu fundul de pământ și într-un final "te dai cu lumea". Toţi sunt mulţumiţi... mulţimea implicată crede că a educat oaia rătăcită, oaia e scărpinată între coarne, spectatorii răsuflă uşuraţi... noi să fim sănătoşi, povestea nu e legată de poliţişti, merge şi la avocaţi, şi e descrisă mai pe larg într-o carte groasă cu coperţi cartonate. "Fiul rătăcitor" poate o să-ţi facă şi ţie părul creţ mai întâi, ca să vină mai apoi să te aline, numai vreun interes să aibă :lol: , că tot spuneai de "convertire" :emo-yessir:.

Edited by crysmary
  • Upvote 1

• 1 month later...

Buna ziua!

Am tot postat in diverse sectiuni ale acestui forum...am gasit si raspunsuri la nelamuririle mele. Pt . tot ce am primit aici sunt recunoscatoare si multumesc tuturor.

Pot insa afirma cu toata responsabilitatea ca am dat la sectie numai de incompetenti.

Nu stiu ce trebuie facut,poate o reclamatie la capitala,desi mi-e greu sa cred ca nu ar functiona proverbul : "corb la corb nu-si scoate ochii" .

Trist ,dar adevarat!

Numai de bine tuturor!

De parca este vreun secret ca Sectia 13 este "premianta" :)

...si chiar se merge pe vorba romaneasca "corb la corb nu-si scoate ochii! " -deci zero sanse ca un politist care a gresit sa fie sanctionat ca atare in aceasta sectie. Aici toti sunt " juristi" si toti "premianti" ! :)

Fireste ca tot mesajul meu trebuie citit si cu semnele de punctuatie pe care le-am folosit! :clip:

Precizez ca am incredere in POLITIE-institutia pe care acest forum o prezinta sub toate aspectele ei , ofera posibilitatea de a fi la curent cu activitatea depusa zilnic de aceasta,cu problemele ei si cel mai important aspect este acela ca aici - pe forum - gasesti raspunsuri pertinente la problemele de care cetatenii se izbesc in relatia cu Politia.

Cum am mai spus il felicit pe cel ce a avut ideea acestui forum. :emo-yessir: RESPECT!!!

Oricum ar fi eu cred ca pana la urma o sa se aleaga graul de neghina cum se spune si o sa ramana in politie cei competenti, care chiar merita ,care stiu ce inseamna legea si respectarea ei si care chiar muncesc!

• Upvote 1

• Membru

Nu stiu de ce ar fi 'premianta' aceasta sectie.

Edited by georgedi

Si eu, ca multe alte persoane, am avut de suferit de pe urma atitudinii si faptelor unor politisti, ce nu isi merita functia. Pentru asta am ajuns sa urasc toti politistii si sa nu am incredere in ei, sa ii blamez.

Am intrat pe acest forum si am inceput sa atac politistii, asa cum multi dintre cei ce nu sunteti politisti o fac. Accesul mi-a fost si mie suspendat , insa nu din cauza asta mi-am schimbat atitudinea fata de politisti.

Mi-am dat seama singura ca am gresit, si am inceput sa privesc politistul ca pe un om.

Au infiintat acest forum pentru a face ceva frumos, pentru a da un sfat celor in nevoie, pentru a avea un loc al lor, unde sa se intalneasca si sa lege prietenii toti din tara asta, oarecum pentru a fi uniti de acest forum.

Se pare ca multi incercati sa distrugeti farmecul acestui forum.Acest forum nu ne apartine noua, le apartine politistilor. Ei ne-au permis accesul pe acest forum, gandindu-se ca vom fi civilizati, gandindu-se ca relatia cetatean-politist va fi una de prietenie, o relatie deschisa.

Din pacate , din ce in ce mai multi oameni apar si ii ataca, ii umilesc si ii jignesc.

Discutiile de pe acest forum sunt discutii ce ii privesc pe ei, ce privesc functia lor si problemele lor, noi putem doar sa ne exprimam opinia, si chiar daca nu suntem de acord cu ce posteaza putem sa o facem intr-un mod civilizat .

Inainte de a mai ataca politistul, ininte de a adopta o atitudine necivilizata ganditi-va ca si politistul este o fiinta umana, dar mai ales ca el nu lucreaza pentru interesul lui, el lucreaza pentrru binele nostru, pentru apararea noastra impotriva infractiunilor, pentru prevenirea infractiunilor, etc In fiecare zi acesti politisti se sacrifica pentru noi, isi asuma raspunderi imense, iar atunci cand dezbina si distrug o retea infractionala ei sunt : " cei din linia I" , isi risca viata pentru ca noi, sa nu suferim de pe urma infractiunilor .ei sunt cei ce ne protejeaza pe noi, fara a sta pe ganduri.

Si nici macar nu au un salariu decent si alte merite, si ei au probleme, si ei au familii, insa ganditi-va ca cu fiecare infractor prins copilul vostru are sansa la o viata mai buna.Prin acest forum putem sa vedem ca ei au devenit victime ale autoritatilor.

Dragi jandarmi si comunitari voi daca sunteti victima unei infractiuni, cu siguranta, apelati la politie, nu apelati la colegii vostrii.

Forumul e locul lor, al politistilor, unde intre ei exista respect si admiratie unul pentru celalalt.

Daca ii invidiati atat de mult de ce nu ati ajuns ca ei?

Un politist ce intra pe acest forum spera ca va gasi o atmosfera placuta, in schimb gaseste o atmosfera ranchiunoasa, pe zi ce trece.

Haideti sa respectam acest forum si pe membrii forumului, pentru ca si noi sa fim tratati cu respect.

angelfire, să fie precum zici nu precum gândești. prin prisma meseriei am o doză de suspiciune. nu cunosc ce ai făcut mai înainte de ai fost expulzat, dar sper să te fi reabilitat și chiar schimbat în gândire. sigur că nu există pădure fără uscături, dar și ele se mai curăță primăvara. RESPECT pentru coment :emo-yessir: :emo-yessir: :emo-yessir:

Edited by dorian

angelfire, să fie precum zici nu precum gândești. prin prisma meseriei am o doză de suspiciune. nu cunosc ce ai făcut mai înainte de ai fost expulzat, dar sper să te fi reabilitat și chiar schimbat în gândire. sigur că nu există pădure fără uscături, dar și ele se mai curăță primăvara. RESPECT pentru coment :emo-yessir: :emo-yessir: :emo-yessir:

Trebuie sa imi pun poza sa isi dea seama toti ca sunt de sex : feminin ?

Dorian, ce am scris este in urma gandirii mele, nu poti sa scrii ceva fara sa gandesti.

Multumesc pentru apreciere.