Jump to content
POLITISTI.ro

Redirecţionare 3,5% către forum / site

Postare recomandată

• 4 luni mai târziu...
  • Moderator
Publicat

Azi am depus şi eu formularul la Administraţia Financiară. :)

• Apreciez 4
Publicat

Si eu am depus formularul. Nu-i mare lucru, dar e un sentiment placut sa stii ca, macar o mica parte din impozitul platit, ajunge exact unde vrei tu. Ma bucur ca, infiintand Asociatia, ne-ati dat aceasta posibilitate.

• Apreciez 4
  • Moderator
Publicat

Eu am discutat şi cu doi avocaţi (buni prieteni) să direcţioneze cei 2% către Asociaţie.

Cei care realizează venituri din profesii libere - spre exemplu din exercitarea profesiilor medicale, de avocat, notar, auditor financiar, consultant fiscal, expert contabil, contabil autorizat, arhitect, etc. sunt obligaţi să depună declaraţia 200 până la data de 25 mai a anului următor celui de realizare a venitului, iar cei mai mulţi dintre aceştia nu completează nimic în rubrica pentru direcţionarea celor 2%, iar sumele respective merg la stat.

Nu a fost necesar decât să le dau datele Asociaţiei de aici Direcţionează 2% către site-ul Politisti.ro: :clip:

• Apreciez 3
  • 7 luni mai târziu...
  • Moderator
Publicat

Vreau si eu formularul, dar vad ca nu il mai pot accesa.

• Apreciez 1
  • 4 săptămâni mai târziu...
  • Moderator
Publicat

Astazi a plecat catre Administratia financiara formularul de directionare 2%.

Arata la fel ca cel postat anul trecut, difera doar anul :)

• Apreciez 3
  • 2 luni mai târziu...
  • Membru
Publicat

Azi am depus formularul 230, 2 la suta, sfătuiesc membrii forumului să doneze cei 2 la sută către forumul nostru!

• Apreciez 3
  • 1 an mai târziu...
  • Moderator
Publicat

Astăzi şi mâine sunt ultimele zile când se pot direcţiona cei 2% din impozit către politisti.ro

• Apreciez 1
  • 1 an mai târziu...
Publicat

Pentru 2017 s-a schimbat formularul?

Se mai pot direcționa cei 2% către AIP? 

• Apreciez 1
  • 4 luni mai târziu...
Publicat

Luni, 14.05.2018, am depus formularul pentru direcționarea celor 2% din impozitul pe venitul realizat în 2017 către Asociatie. Ieri am procedat la fel pentru veniturile realizate de tatăl meu.

Pana pe data de 25.05.2018 puteți sa procedați și voi la fel.

• Apreciez 2
  • Marius a modificat titlul în Redirecţionare 3,5% către forum / site

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.