Jump to content
POLITISTI.ro

Materiale explozibile ( Artificii )


DaLy

Recommended Posts

Buna ziua, imi cer scuze ca deschid un topic legat de artifii si petarde.

 

Am si eu o intrebare, acum, de anul nou este permisa folosirea petardelor ? Petardele fiind dintr-un magazin legal care vand asa ceva, stiu ca legile permit folosirea lor doar de catre pirotehnicieni autorizati, dar intrebarea este daca se face exceptie de anul nou si daca este o restrictie orara sa spun asa, altfel nu vad rostul vanzarilor de petarde si artifcii din magazine autorizate sa vanda asa ceva tuturor, fara a avea unele autorizatii clientii.

 

Multumesc.

Edited by DaLy
Link to comment
  • Moderator

Cum te uiti  la monitor, in dreapta sus este o casuta in care scrie "Cautare". Tasteaza acolo cuvantul "artificii" si vezi ce gasesti.

 

De ex: 

Edited by danpin
Link to comment

Stiu de search, nu sunt atat de inapoiat, intrebarea mea era ALTA, SE FAC EXCEPTII de revelion?

Este vorba de aceste petarde https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR9EencOkVqXzbpGRntoEXpoyTG6dr_ELmCgVbWunZ8aLh-qEyTbw care nu intra in punctul ( 1 ) fiindca produce destul de mult zgomot, deci unde se ajunge?Nu este legal sa fie folosite de catre persoane fizice neautorizate dar este legal sa se vanda persoanelor fara autorizatii si fara nici un document?

Link to comment
  • Moderator

DaLy dacă ai cunoştinţă de săvârşirea oricărei fapte ilicite, ai obligaţia morală şi legală să depui o sesizare scrisă la unitatea de poliţie competentă teritorial.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.