Moderator danpin Posted January 15, 2011 Moderator Share Posted January 15, 2011 (edited) De vreo luna incoace, serviciul Orange ma bombardeaza de la nr. 123 cu SMS-uri pentru a paricipa la concursurile lor. Nemaiputand de nervi (primeam cate 4-6 sms-uri zilnic) am inceput sa ma interesez cum pot solicita incetarea acestor spam-uri. Trebuie trimis un sms la nr 100 cu continutul STOP. Atat . Acum am liniste Poate ii va folosi si altcuiva aceasta informatie Edited January 15, 2011 by danpin 6 Link to comment
VictorL Posted January 15, 2011 Share Posted January 15, 2011 Chiar aveam nevoie de asta. Multumesc danpin. Link to comment
rahoul Posted January 15, 2011 Share Posted January 15, 2011 asta da informatie utila! un mare de la mine! Link to comment
mircea1978 Posted January 16, 2011 Share Posted January 16, 2011 Mersi ...mult....a incetat mesajele ))) uffff !!!!! Link to comment
Membru cipri83 Posted January 16, 2011 Membru Share Posted January 16, 2011 intradevar te termina cu mesajele alea tampite! Link to comment
Miadry Posted January 19, 2011 Share Posted January 19, 2011 Mersi mult pentru informatie. Si eu sunt in aceeasi situatie. Imi trimit de cate doua - trei ori pe zi, la pachet, cate doua deodata. Link to comment
LORD Posted March 14, 2011 Share Posted March 14, 2011 SMS-ul inlocuieste timbrul postal - Sursa : Juridice.ro din 14 martie 2011. ( stirea este cam off topic, dar nu avea rost sa deschid unul nou) Incepand de la 1 aprilie 2011, Suedia si Danemarca au decis inlocuirea timbrului postal traditional cu plata taxei prin SMS, potrivit BBC Mundo. Astfel, utilizatorii vor trimite un SMS pentru a face plata, urmand sa primeasca un cod unic, ce trebuie scris pe plicul postal, serviciul fiind valabil pentru plicuri, precum si pentru pachete de pana la 2 kilograme. Anders Asberg, directorul serviciului de marketing al Postei suedeze, a declarat: “Riscul de falsificare a codurilor nu este mai mare decat in cazul timbrelor traditionale, aceasta pentru ca in ambele situatii plicurile trec prin multe filtre si scanere.” Timp de trei luni, cele doua servicii vor functiona paralel, tarifele serviciilor postale ramanand aceleasi. Link to comment
Moderator danpin Posted May 16, 2011 Author Moderator Share Posted May 16, 2011 Intrucat promotiile enervante continua la ORANGE, iata si antidotul: 1. Trimte-ti un SMS la numarul 100 cu textul STOP ! Din pacate aceasta metoda isi face efectul doar la campania actuala Orange. La urmatoarea campanie se va intampla acelasi lucru. SMS > 100 > STOP Iata reply-ul la SMS-ul trimis : “Cererea ta a fost inregistrata! Nu vei mai primi mesaje referitoare la promotia Orange! Pentru a participa din nou la promotie trimite SMS la 123! 0.89 EUR/SMS” Ca sa scapati permanent de spam : 2. Dupa ce ati trimis un SMS cu textul STOP la numarul 100, mai trimiteti un SMS la numarul 367 cu textul RENUNT. SMS > 367 > RENUNT Iata reply-ul la SMS-ul trimis : “De acum nu vei mai primi informatii despre serviciile Orange. Daca te razgandesti, trimite gratuit un mesaj cu textul VREAU la 367. Exemplu: VREAU” 3 Link to comment
SandoKhan Posted May 16, 2011 Share Posted May 16, 2011 Mi-au mancat zilele astia de la Orange cu sms-urile lor. Mii de multumiri pentru pont. Link to comment
anamaria1292 Posted May 18, 2011 Share Posted May 18, 2011 am trimis eu mesaj la ei cu STOP,am primit acea cerere de inregistrare iar daca inainte primeam un mesaj cam la 2 zile acum primesc 2-3 in fiecare zi..m-au innebunit. Link to comment
Membru Bogdanel Posted May 18, 2011 Membru Share Posted May 18, 2011 incearca sa scrii "stop" cu litere mici Link to comment
anamaria1292 Posted May 18, 2011 Share Posted May 18, 2011 le-am trimis mai devreme unul..sper ca gata de data asta.. .. Link to comment
Recommended Posts