Jump to content
POLITISTI.ro

SMS-uri nedorite de la Orange


danpin

Recommended Posts

  • 1 month later...

SMS-ul inlocuieste timbrul postal - Sursa : Juridice.ro din 14 martie 2011. ( stirea este cam off topic, dar nu avea rost sa deschid unul nou)

Incepand de la 1 aprilie 2011, Suedia si Danemarca au decis inlocuirea timbrului postal traditional cu plata taxei prin SMS, potrivit BBC Mundo. Astfel, utilizatorii vor trimite un SMS pentru a face plata, urmand sa primeasca un cod unic, ce trebuie scris pe plicul postal, serviciul fiind valabil pentru plicuri, precum si pentru pachete de pana la 2 kilograme.

Anders Asberg, directorul serviciului de marketing al Postei suedeze, a declarat: “Riscul de falsificare a codurilor nu este mai mare decat in cazul timbrelor traditionale, aceasta pentru ca in ambele situatii plicurile trec prin multe filtre si scanere.”

Timp de trei luni, cele doua servicii vor functiona paralel, tarifele serviciilor postale ramanand aceleasi.

Link to comment
  • 2 months later...
  • Moderator

Intrucat promotiile enervante continua la ORANGE, iata si antidotul:

1. Trimte-ti un SMS la numarul 100 cu textul STOP ! Din pacate aceasta metoda isi face efectul doar la campania actuala Orange. La urmatoarea campanie se va intampla acelasi lucru.

SMS > 100 > STOP

Iata reply-ul la SMS-ul trimis :

“Cererea ta a fost inregistrata! Nu vei mai primi mesaje referitoare la promotia Orange! Pentru a participa din nou la promotie trimite SMS la 123! 0.89 EUR/SMS”

Ca sa scapati permanent de spam :

2. Dupa ce ati trimis un SMS cu textul STOP la numarul 100, mai trimiteti un SMS la numarul 367 cu textul RENUNT.

SMS > 367 > RENUNT

Iata reply-ul la SMS-ul trimis :

“De acum nu vei mai primi informatii despre serviciile Orange. Daca te razgandesti, trimite gratuit un mesaj cu textul VREAU la 367. Exemplu: VREAU”

  • Upvote 3
Link to comment

am trimis eu mesaj la ei cu STOP,am primit acea cerere de inregistrare iar daca inainte primeam un mesaj cam la 2 zile acum primesc 2-3 in fiecare zi..m-au innebunit. :angry:

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.