Jump to content
POLITISTI.ro
  • 0

Confirmare plata amenzi.

liviuparra

Question

Salut.

In decursul acestui an, am luat 2 amenzi de circulatie, depasire si centura. Le-am platit imediat, nu am nimic de obiectat la ele.

Nu am trimis in schimb dovada platii. Daca ma duc pana la sfarsitul anului la politie(politia rutiera Tg. Neamt) cu dovada platii, am sanse sa nu mai vina la impozit?

Asta era nedumerirea mea, trimit dovada si tot vin la impozit(sector 3, Bucuresti) din ceea ce am auzit eu.

O zi buna! :D

8 answers to this question

Recommended Posts

• 0

NU sunt politist, asa ca raspunsul meu se bazeaza pe experienta personala. Traseul de la Politie la Circa financiara este foarte sinuos. Cel mai probabil amenzile vor ajunge la fincanciar ( ai zis sector 3- deci Lucretiu Patrascanu). Ca sa te scazi de ele si sa fi sigur, pastreaza chitantele (legea iti impune sa le pastrezi pentru 5 ani parca) si sa le arati inspectorului de la financiar cand te duci. In Romania nu sistemul trebuie sa iti tina contul, ci trebuie tu sa ai dovezile. 

• 0

La implinirea termenului de 15 zile daca la unitatea de politie din care face parte agentul constatator nu a ajuns confirmarea platii amenzii, procesul verbal este inaintat la primaria pe raza careia contravenientul are domiciliul. In cazul tau va trebui sa mergi cu chitantele la tine la primarie in vederea radierii debitului.

• 0

Buna seara tuturor,

Am primit o amenda si suspendarea permisului pentru neacordare de prioritate, in Bucuresti. Am vrut sa o platesc la CEC, dar fiind din provincie (Focsani) nu am putut. Am inteles ca sunt putine sucursale CEC la care pot sa platesc, asa ca am platit pe ghiseul.ro. Pe site am ales la judet Vrancea, institutie Focsani, cand am efectuat plata.

Intrebarea mea este daca am ales corect jud Vrancea, avand in vedere ca am primit amenda in Bucuresti.

Avand in vedere ca la CEC nu puteam plati decat daca eram din Bucuresti, logica mea a fost ca trebuie sa pun pe Vrancea.

Multumesc!

• 0
  • Moderator

@Ema91

Amenzile se achită la casieriile autorităţilor administraţiei publice locale ori ale altor instituţii publice abilitate să administreze veniturile bugetelor locale, indiferent de localitatea pe a cărei rază acestea funcţionează, de cetăţenia, domiciliul sau de reşedinţa contravenientului, ori de locul săvârşirii contravenţiei.

Vezi şi