Jump to content
POLITISTI.ro

Ameda lipsa Rovigneta

Postare recomandată

Publicat

Bună ziua,

Am citit ce am găsit scris, însă vă rog să acordați puțină atenție și situației mele:

Plătesc totdeauna anual această taxă..

Ieri am verificat valabilitatea ITP-ului, RCA-ului(bănuiam că mai am cam 1 lună și așa a fost) însă am dat și peste chitanța rovignetei care arăta că expirase pe 2 iulie 2013 .

Memoria m-a băgat în mare pagubă !

Imediat am mers și am plătit rovigneta de ieri 22 dec pentru încă un an.

Precizez că în perioada neacoperită am făcut următoarele  drumuri(dus-întors):

București- Brașov- 3 drumuri

București -Snagov-20 drumuri

București - Constanța-1 drum

București-Cluj-Napoca-1 drum-ultimul acum 3 săptămâni

Până acum n-am primit nimic.

Întrebările sunt:

- ce trebuie să fac ca să plătesc cât mai puțin ?

- există vre-o șansă să scap de amenda CNADR-ului ?

- sunt active tot timpul aceste camere ?

Cu bine

geony

• Membru
Publicat

Cred că ai greşit forumul unde trebuia să adresezi această întrebare. Poliţia Română nu are nicio legătură cu CNDNAR.

• Apreciez 3
  • Membru
Publicat (modificat)

Tipic romanesc...cum sa ma eschivez de lege, cum sa nu platesc sanctiunile, nu recunosc nimic sau nu-mi asum raspunderea pentru faptele mele !Mai bine inainte de a te urca in autoturism ti-ai verifica documentele...si vezi ca aici este un forum al celor care aplica si reprezinta legea nu al celor care o incalca!

Modificat de cipri83
Publicat

Daca imi permiteti si mie sa comentez un pic... 

Geony: da, camerele sunt active tot timpul. Nu, nu ai cum sa platesti mai putin. singura sansa sa scapi de amenda CNADR-ului este indolenta celor de acolo care poate au o lene fantastica sa proceseze amenzile. Cel putin pe Bucuresti-Snagov ai camera fix la intrarea spre balotesti, nu ai cum sa o ratezi. Pana la Brasov mai sunt inca cateva. Teoretic ar trebui sa primesti niste amenzi consistente. Practic.. al de sus cu mila. 

Toate bune!

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.