Jump to content
POLITISTI.ro

Atentie la borfasi

Postare recomandată

Publicat

Atentie la cersetori.. Eu am fost pacalit de o femeie in jur de 40 de ani, cu pretextul ca tocmai a iesit din spital si ca nu are cum sa ajunga acasa, si ca i trebuie 5 ron. I-am dat, pentru ca ma si grabeam, si m-a prostit pe fata cu o fata de om bolnav, pe care-si picurase si apa.. Intamplarea a fost sa o revad in ziua aceea, pe alta strada, cand mergeam. Nu a mai ajuns acasa? De ce cand m-a vazut a plecat fata in jos, si a mers mai departe? Daca e ceva de facut, sa stiti ca inca o pot recunoaste si pot face descrierea persoanei.

SA SCAPAM TARA DE BORFASI!

• Membru
Publicat

Te-ai gandit poate ca femeia respectiva nu avea ce manca in ziua aceea si ii era rusine sa cerseasca in alt mod? Uite unde erau marii infractori ai tarii...multumim de pont. :doh:

Publicat

Si eu am patit acelasi lucru de 2 ori in aceeasi zi la Piata Romana si la Universitate. La 2 zile dupa iar am intalnit femeia respectiva care cerea 5 lei sa isi ia bilet de tren.

Publicat

mai bine sa scapam intai de fraieri si creduli si apoi sa scapam si de ditamai "infractoarea" care te-a prostit cum bine ai spus iustaa :ner:

• Moderator
Publicat

Combaterea cersetoriei nu prea mai intra in atributiile Politiei Romane, aceasta atributie a fost preluata de politia locala.

Publicat

e mai degraba o problema de educatie. nu mai dati bani, de mult eori aceste persoane sunt exploatate si se profita de pe urma lor. cu fiecare leu dat alimentati un ciclu al terorii si abuzului indreptat impotriva lor. ongurile si aut locale ar tb sa se implie mai mult, dar mai sunt vreo 15-20 ani... lumina... pana acolo :D

• Membru
Publicat

Si eu am patit acelasi lucru de 2 ori in aceeasi zi la Piata Romana si la Universitate. La 2 zile dupa iar am intalnit femeia respectiva care cerea 5 lei sa isi ia bilet de tren.

E pe raza sectiei unde lucrez eu inseamna....e plin de cersetori la tot pasul de la copii la oamenii in varsta, persoane cu handicap...genul asta de "clienti" sunt amendati zilnic si indepartati...dar din pacate astea sunt sigurele masuri legale de le puteam lua, atata timp ca mai sunt persoane miloase si le dau banii nu o sa plece niciodata de acolo oricat i-am amenda noi :unsure: , e doar o amenda, nu o platesc si isi vad de viata lor in contiuare :(

Publicat

Te-ai gandit poate ca femeia respectiva nu avea ce manca in ziua aceea si ii era rusine sa cerseasca in alt mod? Uite unde erau marii infractori ai tarii...multumim de pont. :doh:

Sunt din acelasi Judet, ai grija.. la ea:))

• Displace 1
  • Membru
Publicat

e o adevarata mafie cu cersetoria asta...

conform studiilor un cersetor castiga in medie 5000 lei pe luna! din care nu vede mai nimic...

Publicat (modificat)

['Kmcoio' timestamp=1294935428' post='19551]

De aces mod de operare privind furtul din buzunare ce zici?: după ce eşti citit ca martalog cu grăunţe şi crocodil, unul dintre făptuitori te scuipă de mai multe ori pe geacă sau ce porţi în partea din spate iar altul îţi atrage atenţia de acest lucru. Ce urmează este simplu: în timp ce tu dezbraci haina ţi încerci să o cureţi individul 2 îţi curăţă cuşeta şi de grăunţe şi de crocodil!. :ner: Să auzim de bine!. Cine cere nu are nicio problemă cine dă în schimb..... :hmmmt:

Modificat de avam
  • Membru
Publicat (modificat)

Sunt din acelasi Judet, ai grija.. la ea:))

Ce vrei sa zici prin faptul ca esti din acelasi judet? Cu cine? Cu mine? Si daca esti?

Modificat de Kmcoio
Publicat

A fost un heads up, dar faci ce vrei. Mi-ar placea sa ti-o faca si tie.. :ner:

Ce e cel mai comic, e ca daca o tragi de maneca cand o revezi, e posibil, sa fii luat la intrebari de altii :lol:

• Membru
Publicat

Sunt convins ca ti-ar placea. Din pacate nu are sanse, eu nu ma "grabesc". :naughty:

Publicat

Iustaa, daca ai fost in zona Spitalului Judetean de Urgenta din Rm.Valcea cand ai fost acostata, sa stii ca ai scapat ieftin. Probabil persoana era de etnie rroma si acesta era doar modul de a te atrage intr-o discutie. Urma invitatia de a-ti ghici viitorul pentru ca ai suflet bun , dupa care erai deposedata de toate bijuteriile din aur pe care le aveai asupra ta.

Iti pune in mana toate bijuteriile din aur pe care le ai asupra ta, si iti spune sa tii pumnul strans pana ajungi acasa, pentru ca vrajile facute sa aiba efect. Bineinteles ca dupa ce de indepartezi de tiganca respectiva, nu mai ai rabdare si cand te uiti in pumn - surpriza - in loc de bijuterii din aur , gasesti pietricele invelite intr-o carpa. Cand reclami inselaciunea, politistul te intreaba : ti-a spus tiganca sa nu deschizi pumnul pana ajungi acasa pentru ca vrajile sa aiba efect? Da. Ai facut asa cum ti-a spus? Nu. Atunci nu este inselaciune. Daca nu deschideai pumnul nu disparea aurul. Ramai cu paguba! :ner:

Am dat-o putin in gluma, dar sa stii ca se practica. Este de preferat sa nu stai de vorba cu astfel de persoane si pomana iti faci cu altcineva. :emo-yessir:

• Membru
Publicat

nu mai dau bani la cersetori de cind am vazut filmul "Filantropia" :D

Filmul se numeste Filantropica. Nu tineam neaparat sa corectez, dar mi-a venit sa fac asta :)

Mi s-a intamplat sa mi se ceara bani de benzina intr-o parcare...tipul era cu o sticla in mana...

• Membru
Publicat

Iustaa, daca ai fost in zona Spitalului Judetean de Urgenta din Rm.Valcea cand ai fost acostata, sa stii ca ai scapat ieftin. Probabil persoana era de etnie rroma si acesta era doar modul de a te atrage intr-o discutie. Urma invitatia de a-ti ghici viitorul pentru ca ai suflet bun , dupa care erai deposedata de toate bijuteriile din aur pe care le aveai asupra ta.

Iti pune in mana toate bijuteriile din aur pe care le ai asupra ta, si iti spune sa tii pumnul strans pana ajungi acasa, pentru ca vrajile facute sa aiba efect. Bineinteles ca dupa ce de indepartezi de tiganca respectiva, nu mai ai rabdare si cand te uiti in pumn - surpriza - in loc de bijuterii din aur , gasesti pietricele invelite intr-o carpa. Cand reclami inselaciunea, politistul te intreaba : ti-a spus tiganca sa nu deschizi pumnul pana ajungi acasa pentru ca vrajile sa aiba efect? Da. Ai facut asa cum ti-a spus? Nu. Atunci nu este inselaciune. Daca nu deschideai pumnul nu disparea aurul. Ramai cu paguba! :ner:

Am dat-o putin in gluma, dar sa stii ca se practica. Este de preferat sa nu stai de vorba cu astfel de persoane si pomana iti faci cu altcineva. :emo-yessir:

se practica prin spitale ..... fie ca e vorba de bani sau bijuterii aceeasi vrajeala cu carpa si sa nu o deschizi nu stiu cat timp, de regula cele pacalite sunt femeile de aprox. 40 de ani, mai credule la astfel de "vraji". Problema e ca persoanele pacalite de fiecare data nu au putut sa dea detalii cu privire la cea care i-a pacalit, doar ca era persoana de sex feminin, de etnie rroma, cu fusta lunga si colorata :doh: si ca nu stiu ce s-a intamplat cu ele de au fost asa credule si au uitat asa repede semnalmente.....chipurile li s-au facut vraji :doh:

Grija mare

Publicat (modificat)

De ce nu ai intrebat-o de ce cerseste, sau puteai sa ii iei ceva de mancare. Poate ca era obligata sa cerseasca si astfel o duceai la politie, care ii oferea protectie si elimina o retea infractionala. Sau poate avea copii mici si cersea pentru a-i putea hrani si incalzi. Daca era borfasa iti baga mana in buzunar. Iustaa nu judeca niciodata, pentru ca nu stii ce se intampla in viata asta Nimeni nu stie ce este in viata acelui om, acel om poate e bolnav, sau poate nu are viata pe care o ai tu, fiecare om are povestea sa.

Dar sti ca in Dubai nu sunt cersetori? Acolo are statul grija de ei, le da casa, ajutor, aici, tocmai statul te trimite in strada.

Si poate 5 lei nu i-au fost de ajuns sa ajunga acasa.

Modificat de angelfire

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.