Jump to content
POLITISTI.ro

Telefon pierdut in taxi

simona89

Recommended Posts

buna ziua! mi am uitat telefonul in taxi acum 2 zile.cum am coborat  mi am dat seama k l am uitat. am sunat imediat pe nr meu de la o prietena cu care eram.logic k nu mi s a rasp la tel si dupa cateva minute telefonul era inchis.am sunat la dispecerat si nenea taximetrist a spus k a mai luat 3 clienti de cand m a lasat pe mine.acum nu stiu ce sa fac, mai am cum sa mi recuperez telu?

multumesc!

• Moderator

simona89

Nu avem de unde să ştim dacă îţi vei mai recupera telefonul. Faptul că ţi-ai pierdut telefonul e o problemă ce te priveşte strict pe tine.

Poliţia Română nu se ocupă cu recuperarea bunurilor pierdute.

PS: Te rog încearcă şi tu să scrii în limba română, pentru că acest lucru ţine în primul rând de respect pentru tine şi pentru cei care citesc ce ai scris. Graba şi neglijarea regulilor elementare de scriere lasă impresia celor care citesc că nu îl respecţi şi că ceea ce scrii nu are importanţă. Dacă textul tău este suficient de important pentru tine încât să mai pierzi câteva minute pentru a-l citi şi corecta înainte de a-l publica online, această valoare adăugată de tine se va reflecta la un moment dat şi asupra răspunsurilor primite. Dacă vei trata cu dispreţ şi nepăsare aceste aspecte te asigur că şi răspunsurile primite vor fi pe măsură.

• Upvote 1

Daca e vreun telefon mai performant, poti baga imeiul prin diverse aplicatii si vezi ce iti zice, ultimile samsunguri spre exemplu au in mod nativ asemenea aplicatii. :D