Jump to content
POLITISTI.ro

Executarea suspendarii dreptului de conducere


SEPopescu

Recommended Posts

Mi s-a retinut permisul de conducere pentru viteza, la care am depus un recurs, am recapat permisul pana la data prezentarii in instanta.Intre timp, in Spania m-i s-a luat permisul de conducere. Dupa aceea am pierdut recursul in instanta in Romania. Se poate executa suspendarea dreputui fara a preda permisul de conducere?

Link to comment

Vreau sa stiu daca se poate executa suspendarea fara sa prezint permisul pentru ca am fost la politia rutiera si doamna de la ghiseu mi-a spus ca nu, dat un alt politist de acolo spunea ca da, se certau intre ei, si nu stiu ce sa fac. Am aflat ca daca demonstrez ca nu am putut preda permisul, nu se apica majorarea.

Link to comment
  • Moderator

Nu cumva sa iti treaca prin minte sa tii permisul la tine si sa mergi cu masina pe considerentul ca il prezinti la control si ai scapat. In baza de date figurezi cu el suspendat si in urma verificarii din teren te trezesti cu un dosar penal de toata frumusetea. AI grija. Plus ca daca nu il predai, ti se majoreaza perioada de suspendare.

Link to comment

Permisul nu i-l am, am si acte care dovedesc ca este retinut de politia din Spania, traduse si legalizate, si la sediul de politie rutiera apar ca nu am nici o suspendare, desi termenul de 15 zile pentru a prezenta permisul a trecut de acum 2 luni.

Am fost cu documentele la politia rutiera si doamna de la ghiseu a spus ca nu o intereseaza, ca trebuie sa predau permisul. Ce fac?

Edited by SEPopescu
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.