Jump to content
POLITISTI.ro

Executarea suspendarii dreptului de conducere

Postare recomandată

Publicat

Mi s-a retinut permisul de conducere pentru viteza, la care am depus un recurs, am recapat permisul pana la data prezentarii in instanta.Intre timp, in Spania m-i s-a luat permisul de conducere. Dupa aceea am pierdut recursul in instanta in Romania. Se poate executa suspendarea dreputui fara a preda permisul de conducere?

• Moderator
Publicat

Dacă nu predai permisul de conducere la poliţia rutieră, perioada de suspendare a dreptului de a conduce se majorează.

Publicat

Vreau sa stiu daca se poate executa suspendarea fara sa prezint permisul pentru ca am fost la politia rutiera si doamna de la ghiseu mi-a spus ca nu, dat un alt politist de acolo spunea ca da, se certau intre ei, si nu stiu ce sa fac. Am aflat ca daca demonstrez ca nu am putut preda permisul, nu se apica majorarea.

• Moderator
Publicat

Îţi pot spune ce să faci şi anume să respecţi prevederile legale care spun că eşti obligat să predai permisul de conducere.

• Apreciez 1
  • Membru
Publicat

Nu cumva sa iti treaca prin minte sa tii permisul la tine si sa mergi cu masina pe considerentul ca il prezinti la control si ai scapat. In baza de date figurezi cu el suspendat si in urma verificarii din teren te trezesti cu un dosar penal de toata frumusetea. AI grija. Plus ca daca nu il predai, ti se majoreaza perioada de suspendare.

Publicat (modificat)

Permisul nu i-l am, am si acte care dovedesc ca este retinut de politia din Spania, traduse si legalizate, si la sediul de politie rutiera apar ca nu am nici o suspendare, desi termenul de 15 zile pentru a prezenta permisul a trecut de acum 2 luni.

Am fost cu documentele la politia rutiera si doamna de la ghiseu a spus ca nu o intereseaza, ca trebuie sa predau permisul. Ce fac?

Modificat de SEPopescu
Publicat

Intra in audienta la Seful Politiei Rutiere. Doar el te poate ajuta in situatia asta. :emo-yessir:  

• Apreciez 1

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.