Jump to content
POLITISTI.ro

De unde pot lua Dovada ANAF?

Postare recomandată

Publicat

Salut,Am o intrebare legate de inmatriculari .Asa.Am tot dosarul comlet pentru inmatriculare,Copie cartea masinii talon copie BI .copie v-c fiscal tot .autentificare R.A.R itp asigurare tot.Ajung la drpciv Pipera sa predau numerele vechi de AG.XX.XXX.si sa iau numere de IF.Precizez ca eu stau in Chitila Jud Ilfov.cel din talon in Arges.am facut contract v-c cu un propietar din Colentina care si el la randul lui a facut la fel cu cel din Arges.Dar el merge pe numerele lui probabil facuse o procura ceva de genul.Ajuns la drpciv.La ghiseu ma intreba daca taxa de inmatriculare este platita.Da eu ii spun ca este mi-a zis fostul propietar ca este platita si nerecuperata.Dar cel de la ghiseu spune ca nu gaseste date despre masina sau despre acea chitanta.Nu se poate trimite prin fax de la ANAF AG la ANAF Buftea? si cat dureaza aceasta operatie de cateva taste probabil.

• Displace 4
Publicat

De unde pot lua Dovada ANAF?

Puţintică răbdare, domnule cumpărător şmecher ce stai pe scaun, să ne dăm un pic cu praf de plâns, că ăla pentru râs nu-şi merită locul dacă e vorba de o asemenea întrebare.

• Apreciez 2
  • Moderator
Publicat

Ala e raspuns de bun-simt. Daca tu nu iti dai seama de unde poti lua o adeverinta ANAF... Ridica-ti privirea mai sus, vezi ca nu il cheama "Loial", ci Horia.

Publicat

cine este ana f si mai ales ce legaturi are cu politia? este vre-o informatoare, sau agent acoperit?

• Apreciez 1

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.