Jump to content
POLITISTI.ro

De unde pot lua Dovada ANAF?


Cumparator1231

Recommended Posts

Salut,Am o intrebare legate de inmatriculari .Asa.Am tot dosarul comlet pentru inmatriculare,Copie cartea masinii talon copie BI .copie v-c fiscal tot .autentificare R.A.R itp asigurare tot.Ajung la drpciv Pipera sa predau numerele vechi de AG.XX.XXX.si sa iau numere de IF.Precizez ca eu stau in Chitila Jud Ilfov.cel din talon in Arges.am facut contract v-c cu un propietar din Colentina care si el la randul lui a facut la fel cu cel din Arges.Dar el merge pe numerele lui probabil facuse o procura ceva de genul.Ajuns la drpciv.La ghiseu ma intreba daca taxa de inmatriculare este platita.Da eu ii spun ca este mi-a zis fostul propietar ca este platita si nerecuperata.Dar cel de la ghiseu spune ca nu gaseste date despre masina sau despre acea chitanta.Nu se poate trimite prin fax de la ANAF AG la ANAF Buftea? si cat dureaza aceasta operatie de cateva taste probabil.

  • Downvote 4
Link to comment

De unde pot lua Dovada ANAF?

Puţintică răbdare, domnule cumpărător şmecher ce stai pe scaun, să ne dăm un pic cu praf de plâns, că ăla pentru râs nu-şi merită locul dacă e vorba de o asemenea întrebare.

  • Upvote 2
Link to comment
  • Moderator

Ala e raspuns de bun-simt. Daca tu nu iti dai seama de unde poti lua o adeverinta ANAF... Ridica-ti privirea mai sus, vezi ca nu il cheama "Loial", ci Horia.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.