Jump to content
POLITISTI.ro

In cat timp trebuie sa anunt o tamponare?

Postare recomandată

Publicat

buna ziua! am si eu o problema si as aprecia mult daca m-ati putea ajuta cu un raspuns

astazi la ora  12 am tamponat pe cineva in trafic. nu am fost atenta, celalalt sofer a pus frana brusc si m-am trezit in spatele lui. eu sunt singura vinovata. problema e ca respectivul (a) nu a oprit nici macar sa vada daca s-a intmplat ceva cu masina. eu am coborat imediat, m-am uitat la masina, mi-am recuperat numarul deoarece cazuse si am tras pe dreapta. am asteptat 20 de minute si celalalt sofer nu s-a intors. nu am putut astepta mai mult pentru ca veneam cu bebele de 6 luni de la vaccin si trebuia sa o duc acasa. acum, eu stiu ca am 24 de ore la dispozitie sa declar evenimentul la politie si as vrea sa merg diseara pe la 7-8 cand am cu cine sa las bebelusul. dar cel de la casco pe care l-am sunat sa anunt evenimentul mi-a zis ca trebuia sa merg imediat ca asa e posibil sa raman fara permis. intrebarea mea este.. chiar e posibil sa raman fara permis? eu nu am cum sa ajung mai repede pentru ca nu are cine saa stea cu copilul pana diseara. in mod normal o luam cu mine la politie dar acum vaccinata chiar nu pot. si sanatatea ei e mai importanta ca orice permis. dar..chiar este posibil sa imi fie suspendat pentru o tamponare usoara declarata in termenul de 24 de ore?

Publicat

In 24 ore trebuie sa ajungi la Politie. ”Ala de la asigurari” nu stie despre ce vorbeste...

• Apreciez 3

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.