Jump to content
POLITISTI.ro

Recommended Posts

 • Moderator

neverlocked, iOS 5.1.1, Firmware modem 05.16.05, capacitate de stocare 32 de gigabytes. Aspect 8.5 din 10, are o crapatura pe carcasa din spate in dreptul mufei de alimentare care nu afecteaza cu nimic functionarea, capacul se poate schimba si butonul de silent nu merge intotdeauna (astea sunt defecte ale modelului, remediabile ambele in limita a 100 de lei). Telefonul are uzura normala, vine cu cutia originala, cheie pentru SIM si incarcator original. Bateria are 173 de cicluri de incarcare si tine in medie 2-3 zile, in functie de gradul de utilizare al telefonului. Avand jailbreak, pot fi instalate aplicatii prin Cydia sau prin Itools fara probleme.

Tinand cont de cele doua defecte de mai sus, pretul de vanzare pentru membrii forumului este de 400 de lei plus transport.

Imagini puteti vedea AICI.

Link to post
Share on other sites
 • Similar Content

  • bolund
   By bolund
   Un coleg m-a rugat sa-i postez acest anunt. Se vand urmatoarele arme: 
   1. Clona AKM cu uluc si pat modificat pret 1500 lei destinatie colectie 
   2. Colt 45 ACP pret 1200 euro destinatie colectie 
   3. S&W 357 Magnum Club 30 "tunat" pret 2000 euro 
   4. Tiger Desert Eagle Gold cal. 50 AE pret 2500 euro 
   Mai multe informatii va poate da chiar proprietarul, Mihai tel. 07********
   O sa revin cu poze si cu Coltul
  • Motoboom
   By Motoboom
   Pentru cei pasionati, innebuniti sau cum vreti voi am o Honda de 600cmc din 1998 inmatriculata in Ro, ITP valabil, consumabile schimbate recent, km peste 32000, nu stiu cat de reali sunt, gume 90% ok, esapament final racing, buna pentru incepatori. Accept variante cu o Lada niva, Suziki Vitara sau Samurai, pretul 1800 epuroi, negociabil.
   Relatii la telefon : *******
    
  • CITADELA
   By CITADELA
   Se vinde 1 bucata camera video JVC Everio cu hard disk de 30GB sau card de memorie, model GZ-MG130U, Made in Japan, zoom optic 34x, zoom digital 800x, capacitate de filmare de la 7h la 37h in functie de rezolutie, in stare optica si functionala ireprosabila. A fost utilizata in regim de filmare pentru familie, fara sa fie supusa unor abuzuri mecanice sau functionale excesive. Se da impreuna cu cablurile aferente, telecomanda, incarcator si gentuta. O sa caut si instructiunile, pe care in acest moment nu le gasesc, dar care oricum se pot descarca de pe net. Acumulatorul este Li-Ion de 730mAh si se afla in stare buna (estimez la 80% din capacitate). Este compacta, un pic mai mare decat un aparat foto.
   detalii aici
   Detalii in PM. Nu doresc schimburi si nici nu fac rezervari, primul venit, primul servit !
   Pret fix 190 euro


 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.