Jump to content
POLITISTI.ro

Dupa solutionarea unui accident cu victime NUP


incepator12

Recommended Posts

Salut,

 

 

Deschid acest topic in speranta ca ma puteti ajuta si ca toti cei in situatia mea vor avea un sprijin si imi cer scuze , dar nu am mai gasit nicun topic la fel

Situatia mea consta in faptul ca recent, in urma unui accident cu victime si dupa toate formalitatile am primit acasa decizia de incetare a urmaririi penale, acel NUP din partea Parchetului. Pe instiintarea respectiva, unde erau descrise evenimentele si decizia luata in urma evenimentelor, se specifica faptul ca sunt trimise cate un exemplar invinuitului (mie), victimei si serviciului rutier din localitatea respectiva. Situatia este de neacordare de prioritatea pe trecerea de pietoni, pentru care, cel mai sigur, mi se va lua permisul.

Nelamurirea mea este din ce data se considera ca imi este permisul luat, avand in vedere ca eu am avut dovada de elungire care, coincidenta face, a expirat la 2 zile dupa ce am primit acea instiinare acasa. In momentul in care serviciul rutier din localitatea/judetul respectiv va primi instiintarea va procesa in continuare documentatia, imi va trimite prin posta ca am permisul suspendat si perioada, sau este necesar ca eu, cu acea dovada, sa merg la unitatea respectiva. Pe decizia primita de la parchet am primt si o impunere pentru cheltuieli de proces in valoare de 200 de lei care specifica faptul ca este necesar sa fie achitate de catre parti. este necesar sa le platesc inainte ca politia sa continue cu c are de facut? Va intreb deoarece locul unde s-a intamplat evenimentul e la cateva sute de kilometri de localitatea unde stau si imi este foarte peste mana sa merg, mai ales in aceasta perioada Ma puteti ajuta va rog cu un raspuns?Multumesc!

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.