Moderator Marius Posted January 10, 2011 Moderator Share Posted January 10, 2011 Potrivit prevederilor art. 8 din Legea 285 / 2010 privind salarizarea pentru anul 2011 a personalului platit din fonduri publice, sumele corespunzatoare premiului anual pentru anul 2010 nu se mai acorda incepand cu luna ianuarie 2011. art. 8 din Legea 285 / 2010 "Sumele corespunzatoare premiului anual pentru anul 2010 nu se mai acorda incepand cu luna ianuarie 2011, acestea fiind avute in vedere la stabilirea majorarilor salariale ce se acorda in anul 2011 personalului din sectorul bugetar, potrivit prevederilor prezentei legi." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator Cristi Posted January 10, 2011 Moderator Share Posted January 10, 2011 Ce chestie...cica au fost folositi la mariri...ce mariri? Ne maresc salariile ciuntite cu ceva care s-a ciuntit...superb. Le multumim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Membru DanielBAD Posted January 10, 2011 Membru Share Posted January 10, 2011 (edited) "Sumele corespunzatoare premiului anual pentru anul 2010 nu se mai acorda incepand cu luna ianuarie 2011, acestea fiind avute in vedere la stabilirea majorarilor salariale ce se acorda in anul 2011 personalului din sectorul bugetar, potrivit prevederilor prezentei legi." ce favor ne-au facut....dupa ce ca au luat asa zisi "25%" acu vin si vb de majorare?care tot pe minus ne lasa si mai au grija sa dispara si al XIII-lea . Mare majorare domne...iti ia cu nemiluita si incearca sa iti inchid gura cu niste firimituri. sindicatele, cnp-ul iar complici? Edited January 10, 2011 by DannyBAD Link to comment Share on other sites More sharing options...
SandoKhan Posted January 10, 2011 Share Posted January 10, 2011 Bineinteles ca da! Nu ati observat ce tacute au devenit in ultima vreme? Unde nu au putut fi facuti complici li s-a bagat pumnul in gura! Rezultatul este acelasi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rahoul Posted January 11, 2011 Share Posted January 11, 2011 nici nu ma asteptam la ceva bun. normal ca ia, ca doar nu o sa dea ceva! a ba da... mi-a zis un coleg ceva ca se suplimenteaza ajutoarele de inmormatare pt politisti... sper sa nu fie vreo gluma sinistra! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dorin17 Posted January 13, 2011 Share Posted January 13, 2011 Si sa va asteptati la si mai rau! Greul nu s-a terminat! Cum spuneam si pe un alt topic, FOAMEA a intrat in casele noastre fara sa mai bata la usa! Au taiat al 13-lea, vor mai disponibiliza din noi, apoi se maresc salariile, insa ATENTIE la nivelul salariilor lunii octombrie 2010. Deci inca o Marie, cu alta palarie! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Membru DanielBAD Posted January 13, 2011 Membru Share Posted January 13, 2011 (edited) In octombrie am luat cei mai putini bani.....nu ca pana atunci as fi primit foarte multi....dat fiind ca sunt in tutela ma asteptam sa imi creasca salariu lunar....dar in octombrie a scazut cu cativa zeci de lei de curand m-am lamurit si de ce s-a intamplat asa Edited January 13, 2011 by DannyBAD Link to comment Share on other sites More sharing options...
adydaniel Posted January 15, 2011 Share Posted January 15, 2011 guvernul asta......ma intreb daca are constiinta su putina gandire.....sincer,nu mai cred in asemenea virtutii atunci cand vine vorba de clasa politica,indiferent de culoare....stiu decat sa taie si sa taie si iar sa taie.....nu cunosc ce inseamna sa nu ai ce sa dai unui copil de mancare....oare de ce nu cunosc acest aspect? raspuns; pt ca niciodata nu au fost pusi in asemenea situatii.....cu asemenea vremuri,ma gandesc sa aman "proiectarea" unui bebe..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dorin17 Posted January 23, 2011 Share Posted January 23, 2011 Ce sa ne mai miram? Totul iese cum vor vrea ei, in schimb cer de la noi totul. Nu si-au pus problema ca 99% din noi suntem datori pe la banci si ca nu vom mai avea cu ce sa ne hranim copiii, ca ne e frica de ziua de maine, din cauza faptului ca suntem amenintati cu disponibilizarile, etc...Ei stiu una si buna, anume sa taie de la noi, bugetarii, si sa cheltuie pe de alta parte unde a intarcat Dracu iapa si mutul copiii, in loa sa ne lase salariile in pace si asa neindestulatoare! Asta e! Ne meritam soarta, ca doar noi i-am votat! Link to comment Share on other sites More sharing options...
arcan Posted January 23, 2011 Share Posted January 23, 2011 (edited) Nu ati inteles? Tara nu mai are nevoie de Politie.Are Jandarmeria si mai nou comunitarii locali.Asa ca ciocu` mic, ca noi suntem la putere. Edited January 23, 2011 by arcan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts