Jump to content
POLITISTI.ro

In 2011 vor fi locuri la scoala sau academia de politie


zzeus23

Recommended Posts

Salutare!

Daca stie cineva daca la vara in 2011 se scot locuri in scolile de politie...m-ar interesa la academie si in special la FR...si cam ce numar.

Ms!

Link to comment
  • Member

Daca esti interesat de admiterea in Scolile de Politie te sfatuiesc sa accesezi site-urile acestora iar la sectiunea "contact" sigur vei gasi nr de telefon sau E-mail unde vei primi si informatii despre ce te intereseaza!

iar cu privire la Academia "in special la FR"nu cred ca tu poti sa te inscri,deoarece din cate stiu eu trebuie sa fi politist !

Link to comment

nu stiu cate locuri se vor mai scoate in conditiile in care tot se discuta de disponibilizari! poate la FR vor fi, dar pentru zi cred ca se vor reduce cu minim 50% fata de 2010

Link to comment

De unde scoti tu procentele astea nu stiu. Cel mai bine asteptati pana in martie si apoi vedeti. Mai repede afli daca le accesezi site ul decat intreband pe aici. Nimeni din afara nu are cum sa stie, nici cei de la scoli nu pot sa-ti spuna sigur, pt ca nu ei decid.

Link to comment

am facut un pronostic. daca se disponibilizeaza 18 mii de insi, eu zic ca ar putea sa reduca locurile cu 50%. parca erau niste propuneri ale sindicaelor. si ar fi logic, nu?...sau nu si se poate sa ai perfecta dreptate: dupa logica astora e posibil sa dea 36 mii de politisti afara si sa dubleze locurile in scoli :ner:

Link to comment

Daaaaaaaaaaa, la mintea unora neaveniti asa se poate intimpla . Dar cu disponibilizari de 18 mii , toata tara vrea doi ani fara scolarizari . Sa incheie cu scolarii si sa inceapa cind au locuri unde sa le dea ocazia sa-si cistige o paine . Propunerea sindicatelor este buna si logica . Acum nu se stie cit este de logica pentru cei ce nu gindesc din conducerea ministerului. :emo-yessir: Pentru cei interesati si eu cred ca, la timpul oportun trebuie accesat site-ul unitatii de invatamint respective sau nu strica un telefon . :emo-yessir:

Edited by Daniel
Link to comment
  • 4 weeks later...
  • 1 month later...
  • 4 weeks later...
  • 2 weeks later...

mda si pe mine ma cam chinuie subiectul asta... mai ales prin prisma timpului pe care il vom pierde cu analizele cu psihologicul etc... anul trecut pe vremea asta deja se stia cine a trecut de testarea psihologica... acum nici macar nu s-au afisat locurile pe site-urile scolilor de politie si ale academiei...

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.