Jump to content
POLITISTI.ro

In 2011 vor fi locuri la scoala sau academia de politie

zzeus23

Recommended Posts

Salutare!

Daca stie cineva daca la vara in 2011 se scot locuri in scolile de politie...m-ar interesa la academie si in special la FR...si cam ce numar.

Ms!

• Membru

Daca esti interesat de admiterea in Scolile de Politie te sfatuiesc sa accesezi site-urile acestora iar la sectiunea "contact" sigur vei gasi nr de telefon sau E-mail unde vei primi si informatii despre ce te intereseaza!

iar cu privire la Academia "in special la FR"nu cred ca tu poti sa te inscri,deoarece din cate stiu eu trebuie sa fi politist !

Intra pe siteul academiei, contacteaza-i si dupa ce primesti raspunsul, informeza-ne si pe noi.Sau cei curiosi de aici!

nu stiu cate locuri se vor mai scoate in conditiile in care tot se discuta de disponibilizari! poate la FR vor fi, dar pentru zi cred ca se vor reduce cu minim 50% fata de 2010

De unde scoti tu procentele astea nu stiu. Cel mai bine asteptati pana in martie si apoi vedeti. Mai repede afli daca le accesezi site ul decat intreband pe aici. Nimeni din afara nu are cum sa stie, nici cei de la scoli nu pot sa-ti spuna sigur, pt ca nu ei decid.

am facut un pronostic. daca se disponibilizeaza 18 mii de insi, eu zic ca ar putea sa reduca locurile cu 50%. parca erau niste propuneri ale sindicaelor. si ar fi logic, nu?...sau nu si se poate sa ai perfecta dreptate: dupa logica astora e posibil sa dea 36 mii de politisti afara si sa dubleze locurile in scoli :ner:

salut!se mai tine concursul la campina anul acesta in 2011?ca i-o am dat anul trecut si n-am intrat fara 2 puncte la scris :doh: astept raspuns care stie :emo-yessir:

Daaaaaaaaaaa, la mintea unora neaveniti asa se poate intimpla . Dar cu disponibilizari de 18 mii , toata tara vrea doi ani fara scolarizari . Sa incheie cu scolarii si sa inceapa cind au locuri unde sa le dea ocazia sa-si cistige o paine . Propunerea sindicatelor este buna si logica . Acum nu se stie cit este de logica pentru cei ce nu gindesc din conducerea ministerului. :emo-yessir: Pentru cei interesati si eu cred ca, la timpul oportun trebuie accesat site-ul unitatii de invatamint respective sau nu strica un telefon . :emo-yessir:

Edited by Daniel

• 4 weeks later...

Buna ziua !

Cine ma poate ajuta si pe mine cu o informatie despre admiterea la scoala de politie din Cluj cand s-ar face inscrierile ?multumesc

Anul acesta as dori sa dau la Academia de Politie sectia Pol de Frontiera. Care sunt avantajele si dezavantajele sa fi politist de frontiera? multumesc!

• 1 month later...

stie pentru ca multi au sunat la campina si mi-au spus si mie ca:Au trimis 650 de locuri cei de la campina la Bucuresti pt aprobare.

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...

mda si pe mine ma cam chinuie subiectul asta... mai ales prin prisma timpului pe care il vom pierde cu analizele cu psihologicul etc... anul trecut pe vremea asta deja se stia cine a trecut de testarea psihologica... acum nici macar nu s-au afisat locurile pe site-urile scolilor de politie si ale academiei...