zzeus23 Posted January 10, 2011 Share Posted January 10, 2011 Salutare! Daca stie cineva daca la vara in 2011 se scot locuri in scolile de politie...m-ar interesa la academie si in special la FR...si cam ce numar. Ms! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Membru cipri83 Posted January 10, 2011 Membru Share Posted January 10, 2011 Daca esti interesat de admiterea in Scolile de Politie te sfatuiesc sa accesezi site-urile acestora iar la sectiunea "contact" sigur vei gasi nr de telefon sau E-mail unde vei primi si informatii despre ce te intereseaza! iar cu privire la Academia "in special la FR"nu cred ca tu poti sa te inscri,deoarece din cate stiu eu trebuie sa fi politist ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zzeus23 Posted January 10, 2011 Author Share Posted January 10, 2011 poi chiar sunt politist. Link to comment Share on other sites More sharing options...
erasmus Posted January 10, 2011 Share Posted January 10, 2011 Intra pe siteul academiei, contacteaza-i si dupa ce primesti raspunsul, informeza-ne si pe noi.Sau cei curiosi de aici! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rahoul Posted January 11, 2011 Share Posted January 11, 2011 nu stiu cate locuri se vor mai scoate in conditiile in care tot se discuta de disponibilizari! poate la FR vor fi, dar pentru zi cred ca se vor reduce cu minim 50% fata de 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bendar Posted January 12, 2011 Share Posted January 12, 2011 De unde scoti tu procentele astea nu stiu. Cel mai bine asteptati pana in martie si apoi vedeti. Mai repede afli daca le accesezi site ul decat intreband pe aici. Nimeni din afara nu are cum sa stie, nici cei de la scoli nu pot sa-ti spuna sigur, pt ca nu ei decid. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rahoul Posted January 12, 2011 Share Posted January 12, 2011 am facut un pronostic. daca se disponibilizeaza 18 mii de insi, eu zic ca ar putea sa reduca locurile cu 50%. parca erau niste propuneri ale sindicaelor. si ar fi logic, nu?...sau nu si se poate sa ai perfecta dreptate: dupa logica astora e posibil sa dea 36 mii de politisti afara si sa dubleze locurile in scoli :ner: Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikydon Posted January 15, 2011 Share Posted January 15, 2011 salut!se mai tine concursul la campina anul acesta in 2011?ca i-o am dat anul trecut si n-am intrat fara 2 puncte la scris astept raspuns care stie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniel Posted January 16, 2011 Share Posted January 16, 2011 (edited) Daaaaaaaaaaa, la mintea unora neaveniti asa se poate intimpla . Dar cu disponibilizari de 18 mii , toata tara vrea doi ani fara scolarizari . Sa incheie cu scolarii si sa inceapa cind au locuri unde sa le dea ocazia sa-si cistige o paine . Propunerea sindicatelor este buna si logica . Acum nu se stie cit este de logica pentru cei ce nu gindesc din conducerea ministerului. Pentru cei interesati si eu cred ca, la timpul oportun trebuie accesat site-ul unitatii de invatamint respective sau nu strica un telefon . Edited January 16, 2011 by Daniel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrey46 Posted February 13, 2011 Share Posted February 13, 2011 Buna ziua ! Cine ma poate ajuta si pe mine cu o informatie despre admiterea la scoala de politie din Cluj cand s-ar face inscrierile ?multumesc Link to comment Share on other sites More sharing options...
radux3 Posted February 14, 2011 Share Posted February 14, 2011 Anul acesta as dori sa dau la Academia de Politie sectia Pol de Frontiera. Care sunt avantajele si dezavantajele sa fi politist de frontiera? multumesc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
drAGO5 Posted February 14, 2011 Share Posted February 14, 2011 Ai toate sansele ca intrun timp cat mai scurt sa ajungi dupa gratii :ner: :ner: Link to comment Share on other sites More sharing options...
radux3 Posted February 15, 2011 Share Posted February 15, 2011 ASTA E ALTA PROBLEMA =)) 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunelu Posted February 15, 2011 Share Posted February 15, 2011 Asta e o mare problema !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
radux3 Posted February 15, 2011 Share Posted February 15, 2011 (edited) Mda,da ''se gastiga'' bine la frontiera.....asta pana te prinde :ner: :ner: :ner: Edited February 15, 2011 by radux3 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zzeus23 Posted February 18, 2011 Author Share Posted February 18, 2011 nu se mai aude nimic cu locurile la academie pe 2011 (( Link to comment Share on other sites More sharing options...
steluta Posted March 19, 2011 Share Posted March 19, 2011 650 campina 150 cluj 200 academie 20 academie fr Link to comment Share on other sites More sharing options...
zzeus23 Posted March 19, 2011 Author Share Posted March 19, 2011 de unde stii steluto? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikydon Posted March 22, 2011 Share Posted March 22, 2011 stie pentru ca multi au sunat la campina si mi-au spus si mie ca:Au trimis 650 de locuri cei de la campina la Bucuresti pt aprobare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
toCSic Posted April 19, 2011 Share Posted April 19, 2011 Si el mai aproba anu asta? oare? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LEX91SPETSNAZ Posted April 30, 2011 Share Posted April 30, 2011 mda si pe mine ma cam chinuie subiectul asta... mai ales prin prisma timpului pe care il vom pierde cu analizele cu psihologicul etc... anul trecut pe vremea asta deja se stia cine a trecut de testarea psihologica... acum nici macar nu s-au afisat locurile pe site-urile scolilor de politie si ale academiei... Link to comment Share on other sites More sharing options...
antoanela Posted May 6, 2011 Share Posted May 6, 2011 La scoala Campina sunt 650 locuri si la Cluj 150 locuri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts