Jump to content
POLITISTI.ro

Depasirea coloanei si linii tramvai

Postare recomandată

Publicat (modificat)

Salut.

Am o nedumerire legata de depasirea coloanei pe liniile de tramvai.

Pe un drum cu 2 benzi pe sens, plus linii de tramvai pe mijloc, ai voie sa mergi pe liniile de tramvai? (intre banda 2 si linia de tramvai e linie intrerupta)

Daca ai voie iar pe benzile 1 si 2 se merge bara la bara si linia de tramvai de langa banda 2 e libera, eu daca merg pe linia de tramvai se considera ca depasesc coloana?

Modificat de danmarian
  • Displace 1
Publicat (modificat)

Ai voie sa mergi pe liniile de tramvai cu conditia sa conduci un vehicul care se deplaseaza pe sine.

Modificat de 25tess
Publicat

Eu stiam ca linia de tramvai este si banda de circulatie pt automobile. Gresesc eu?

Publicat

Acolo unde sunt 2 benzi pe sens, a treia fiind linia de tramvai, aceasta poate fi folosita ca banda de circulatie atat timp cat lasam liber traseul tramvaiului si nu ocolim prin stanga refugiile pietonale:emo-yessir:

• Apreciez 3

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.