Jump to content
POLITISTI.ro

Poliţia Română la parada organizată cu ocazia Zilei Naţionale a României


NewsBot

Recommended Posts

Poliţiştii români au participat duminică, 1 decembrie a.c., începând cu ora 11.00, în Piaţa Arcului de Triumf din Bucureşti, la Parada organizată cu ocazia Zilei Naţionale a României. Blocul de paradă tehnic a cuprins 10 motociclete şi 17 autospeciale ale Poliţiei Române, trei A.T.V.-uri, patru autoturisme, 10 autospeciale şi două ambarcaţiuni folosite de poliţiştii de frontieră.

 

http://youtu.be/PH1TKI1wtJ8

Link to comment
  • 11 months later...

POLIȚIA ROMÂNĂ, LA PARADA DE 1 DECEMBRIE

 

Poliţia Română a participat la parada de 1 Decembrie, organizată în Bucureşti, cu prilejul Zilei Naţionale a României.

 

Pentru prima dată în istoria recentă, a defilat cu ocazia Zilei Naționale a României un detașament de elevi ai Școalii de Agenți de Poliție ,,Vasile Lascăr” Câmpina, viitorii polițiști care vor fi în serviciul comunității 24 de ore din 24.  

 

Blocul de paradă al Poliției Române a fost deschis de  zece motociclete BMW, cu motoare de 1.200 de cmc, folosite de Poliţia Rutieră, structură specializată în îndrumarea, supravegherea şi controlul respectării normelor de circulaţie pe drumurile publice.

 

Acestea au fost urmate de autoturismul Volvo V 60 ce este folosit la intervenţia în cazul accidentelor de circulaţie şi la supravegherea şi controlul traficului rutier și de autovehiculul Porche 911 Turbo, cu un motor cu o capacitate de 3.600 de cmc, motor de 420 CP, ce este folosit pentru misiuni de patrulare şi de intervenţie rapidă pe autostrăzi şi drumuri naţionale.

 

Blocul de paradă a continuat cu 3 autoturisme BMW – 330 – XD. Acestea sunt folosite în special la însoţirea coloanelor oficiale  româneşti şi străine, precum şi la misiuni de patrulare, supraveghere şi control al traficului rutier.

 

Autospecialele de patrulare Dacia Dokker şi Duster sunt folosite de Poliţia Rutieră la misiuni de supraveghere a traficului rutier şi intervenţie în condiţii meteorologice nefavorabile, pe autostrăzi şi DN1.

 

De asemenea, au fost prezente cinci autoturisme Logan MCV şi Dokker ce sunt folosite de poliţişti în activitatea de menţinerea  ordinii şi siguranţei publice, atât în oraşe, cât şi în zonele rurale.

 

Autospeciale de intervenţie Mercedes Vito şi Sprinter, ale  Serviciului Independent pentru Intervenţii şi Acţiuni Speciale, sunt dotate cu echipament de protecţie balistică şi echipamente  speciale de executare a misiunilor specifice.

 

Blocul cu tehnică al Poliției Române a fost încheiat de trei autolaboratoare criminalistice destinate cercetării la faţa locului. Acestea sunt dotate cu tehnică foto-video digitală, truse specializate şi echipamente criminalistice necesare descoperirii tuturor tipurilor de categorii de urme şi mijloace materiale de probă existente în câmpul infracţional.

 

La mulți ani, România! La mulți ani, tuturor polițiștilor!

 

Album foto

 

 

Sursă: IGPR

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.