Jump to content
POLITISTI.ro

Reprogramare traseu


lexu92

Recommended Posts

Va rog sa ma informati si pe mine daca se poate reprograma traseul ca eu il am tocmai pe 17-01-2014  si trebuie sa plec urgent la munca inafara si vreau sa stiu daca se poate reprograma sa pot sa dau mai devreme. ast ras  mulumesc

Link to comment

Din cate stiu, avand motive intemeiate, se poate reprograma proba practica.

Va trebui sa mergi la sediul Serviciului Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor din judetul tau si sa faci o cerere.

Link to comment
 • 3 years later...

Sunt plecat in Austria și pe 1 august am picat la traseu . Și mă întreb dacă cineva din Romania cum ar fi unul din părinți mă poate reprograma la traseu ? Sau este ceva de genul o reprogramare de urgență ? 

Link to comment
 • 2 years later...
 • 6 months later...

Buna ziua, daca astazi 1/10/2020 am picat traseul din pacate, si mi-am luat 3 sedinte in urmatoarele zile, imi puteti spune orientativa cam cat dureaza pana dau iar?
Stiu ca trebuie sa ma duc sa ma reprogramez dar am vazut deja lume care da in Decembrie, se poate face ceva sa nu dau peste 2-3 luni..? Nu de alta dar sunt multi bani investiti si este o perioada foarte foarte mare..
Multumesc frumos.

Link to comment
 • Moderator

Începând cu luna august 2005 (în urmă cu 15 ani) activităţile de examinare a candidaţilor pentru obţinerea permisului de conducere NU se mai efectuează de Poliţia Română prin intermediul poliţiei rutiere. Această activitate a fost preluată de către Serviciile Publice Comunitare Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor ce se află sub coordonarea Prefecturilor. 
Pentru întrebări şi nelămuriri cu privire la aceste activităţi, trebuie să vă adresaţi instituţiei competente şi nu poliţiştilor pentru că ei nu vă pot răspunde/ajuta.

Link to comment
 • 1 year later...

Pe data de 10.03.2022 am picat traseul din pacate.Si trebuie sa fac cele 6 ore pentru a ma putea reprograma.Cu siguranta voi fi programat in iunie in momentul in care trebuie sa sustin si competentele si bacul(sunt clasa a 12 a ) pot face o cerere sau de unde pot face rost de o astfel de cerere pentru a putea fi programat mai devreme

Link to comment
 • 2 weeks later...
 • Moderator

@cosmin272: dupa 12 ani de scoala, ar fi cazul sa poti concepe o cerere si fara sa ai un "model"!!! (in viata, vei avea supriza sa constati ca nu exista tipizate pentru fiecare problema pe care o ai in relatia cu autoritatile!)

Uite un model:

Domnule director

Subsemnatul ___________, nascut la ______ in ________ CNP_________ legitimat cu cartea de identitate seria ___________ va rog sa-mi aprobati reprogramarea la proba practica a examenului auto pentru perioada ___________ intrucat in intervalul ____________ urmeaza sa sustin examenele de bacalaureat.

Precizez ca am fost declarat respins la proba practica in data de _________ si am urmat cele 6 ore suplimentare cu instructorul auto, anexand in acest sens adeverinta eliberata de scoala de soferi.

Cu multumiri anticipate

Semnatura si data

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.