Jump to content
POLITISTI.ro

Cumparare Masina Fara Fiscal pe Loc.


Cumparator1231

Recommended Posts

Salut,nu stiam la cine sa apelez si am fost indrumat sa postez aici de catre un prieten.Ideea fiind, vreau sa cumpar o masina,am vorbit cu propietarul si mi-a spus ca certificatul Fiscal nu mi-l poate da pe loc ci peste 2-3 Saptamani.Daca in aceste 2-3 Saptamani maxim 1 luna,nu primesc certificatul Fiscal si numai raspunde la telefon(Teapa).Mai pot circula cu masina? sau o pot inmatricula fara certificat?.cum il pot obliga pe propietar sa imi dea fiscalul, ca sa o pot inmatricula fara probleme pe numele meu? Inca ceva Masina are numarul de inmatriculare DJ-XX-XXX- dar el sta in Chiajna,Militari.Pot sa fac la notariat act de vanzare cumparare cu el pana obtin fiscalul?

Link to comment

In primul rand ar fi in interesul lui sa iti puna la dispozitie certificatul fiscal. Fara acest document nu poti inmatricula autoturismul. Ii dai acum o parte din bani si restul atunci cand iti da fiscalul si faceti acte la notar.

  • Upvote 1
Link to comment

Mda. din cate stiu eu nu poti inscrie masina fara fiscal. nu-ti poate da fiscalul pentru ca nu e masina lui. a luat-o de la altul si acum ti-o vinde tie. proprietarul de drept plânge să radieze masina din circulatie. pe vânzătorul tău il doare undeva după ce și-a luat banii. certificatul fiscal ti-l dă pe loc la primăria la care este înscrisă masina..... după ce plătești toate datoriile desigur (probabil aici este problema)

Link to comment

Senior,Chiar asa am facut i-am dat o parte din bani,asta inainte sa vad raspunsul tau asa a fost instinctul meu.i-am zis,nu pot sa iti dau toata suma,iti voi da jumatate si jumatate cand voi primi fiscalul,poti sa te superi pe mine dar eu nu o iau fara fiscal,El a spus.....A tacut putin,si apoi a zis bine :D

Masina ramane sa o ridic:) saptamana asta suntem in 1 Decembrie :) Deci probabil pe 5-6 Decembrie.Cel mai frumos Cadou de Craciun care l-am primit:)Mentionez ca am 18 ani :) Sofer incepator,Dar cu capul pe umeri voi avea Opel Tigra 1.4 16v !Multumesc.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.