Jump to content
POLITISTI.ro

Vreau să vând un autoturism în străinătate


dannnnnn

Recommended Posts

buna . am o nedumerire.am o dacie sport veche si am posibilitatea sa o vand. viitorul proprietar spune ca doreste sa o duca in germania pe platforma pentru a o modifica. asta inseamna contract de vanzare cumparare , sa o scot de la impozit dar la politie sa ramana in continuare pe numele tatalui meu . ce risc ? merita bataia de cap sau mai bine sa o dau la fier vechi ? o parere ? o seara buna .

Link to comment
  • Moderator

Radierea din evidenţă a vehiculelor se face de către autoritatea care a efectuat înmatricularea sau înregistrarea, la cererea proprietarului, in urmatoarele cazuri:

 

  1.     proprietarul doreşte retragerea definitiva din circulaţie a vehiculului şi face dovada depozitării acestuia într-un spaţiu adecvat, deţinut în condiţiile legii;
  2.     proprietarul face dovada dezmembrării, casării sau predării vehiculului la unităţi specializate în vederea dezmembrării;
  3.     la scoaterea definitivă din România a vehiculului respectiv;
  4.     în cazul furtului vehiculului.

Detalii găseşti aici:

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.