Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat (modificat)

Buna , deci problema mea e astfel.

Am achizitionat o masina de la o persoana care era primu proprietar in acte , masina imatriculata Ro ,totu in regula.

Cand am facut contractu vanzare-cumparare doamna a inteles ca eu o voi inmatricula pe mine , si a scris pe spatele talonului la rubrica Instrainat Catre   , a scris numele meu si semnatura doar. Si m-a trecut si pe cartea originala a masini la al 2-lea proprietar, nume adresa si atat, fara stampila si alte chestii.

Eu am cazut la un acord cu proprietaru , sa mergem la notar si sa facem o procura prin care ma imputerniceste asupra masini.

Cand ma opreste vreun control, si vede pe spatele talonului ce scrie, insa eu am acea procura risc sa fiu in ipostaza de "ilegal "  ?   

Mentionez ca masina e radiata de la fiscal de fostu prorpietar, si eu am trecut-o pe mine la impozit.

Modificat de AvramMondeo

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.