Eugen23 Posted January 8, 2011 Share Posted January 8, 2011 As vrea sa va intreb daca se tine cont ca pe foaia mea matricola nu am facut sportu` in clasaele 10-12 din motive de sanatate,iar acum sunt apt fizic! Intampin vreo greutate la inscriere? Link to comment
Madalin Posted January 8, 2011 Share Posted January 8, 2011 (edited) Nu ai de ce sa intampini vreo greutate. Daca la momentul examinarii medicale esti declarat apt poti sustine celelalte probe eliminatorii. Eu de la inceputul anului scolar nu am facut sport nici macar o zi si nici nu am adus adeverinta medicala ca sunt apt,insa pana la finalul anului o voi aduce. Acum am si eu doua intrebari ,deoarece in metodologia concursurilor de admitere nu am gasit-o : Cunosc elev in clasa a XI-ea care vrea sa dea la politie insa in primul an (clasa IX) a ramas repetent.Mai poate sustine concursul de admitere?in metodologie nu se specifica nimic despre cei ce repeta anul scolar. Pentru suspiciosi, nu este cazul meu Iar cea de-a doua intrebare (aici este cazul meu) in clasa a-X-ea am avut media generala la purtare (8,5) pe un semestru 10 ,iar pe celalat 7 in metodologie scrie să fi obţinut la purtare, în perioada studiilor liceale, media generală de minimum 8.00; , se aduna media generala la purtare in cei 4 ani si se imparte la 4? Sa fie vreo problema? Edited January 8, 2011 by Madalin Link to comment
Eugen23 Posted January 9, 2011 Author Share Posted January 9, 2011 Astept raspunsul de la un politist! Ms frumos! Link to comment
cl3ver Posted February 5, 2011 Share Posted February 5, 2011 Uite raspuns de la un politist ... faptul ca nu ai facut sport acum x ani nu inseamna ca acum esti sau nu apt medical .. poate ai avut o problema medicala temporara ... faptul ca ai facut sportul acum x ani nu inseamna ca esti si acum apt de acest lucru sau ca nu esti ... d-aia la inscriere vei avea de facut cateva analize, dupa o fisa medicala pe care o vei primi, pentru a vedea acest lucru. Vei fi si consultat la academie sau la scoala campina fiind prima proba de dupa inscrierea in concurs VIZITA MEDICALA Link to comment
Anadir100 Posted February 6, 2011 Share Posted February 6, 2011 Eugen 23 -> eu sunt student la AdP si iti zic ca nu intereseaza pe nimeni ca ai facut sau nu sportul in liceu. Daca primesti apt la medical poti sa dai probele sportive! Madalin -> nota la purtare se ia ca medie a celor 4 ani de liceu, dar ca sa fii tu sigur ti-as recomanda sa intrebi la ofiterul recrutor sau la centrul de recrutare; In legatura cu baiatul care a ramas repetent s-ar putea sa fie o problema, insa eu zic sa-l trimiti pe el sa se intereseze.. Nu va inteleg de ce incercati voi sa luati informatii despre admitere de pe diverse forumuri cand cel mai bine vorbiti la centrul de recrutare. Eu pot sa-ti zic acum ca la momentul cand am dat eu a contat sau nu a contat un lucru si acum sa se schimbe. Anul trecut a fost la baieti 1,75 inaltimea minima si in ultimele luni s-a dat inapoi cu 5 cm, asa ca parerea mea e sa va duceti sa aflati informatiile de la sursa. 4 Link to comment
Moderator Catalin Posted February 6, 2011 Moderator Share Posted February 6, 2011 Nu va inteleg de ce incercati voi sa luati informatii despre admitere de pe diverse forumuri cand cel mai bine vorbiti la centrul de recrutare. Probabil că este mult mai comod ... nu crezi? Fiind un forum destinat polițiștilor, există o mare probabilitate ca să existe pe acest site și polițiști ce lucrează pe la MRU. Link to comment
Elvis Posted February 8, 2011 Share Posted February 8, 2011 Anadir Nu conteaza ca a facut sport? Daca trece de examinarea medicala poate sa dea probele? Ai uitat ca trebuie sa le mai si ia. Ca v-ati nascut obositi nu ma indoiesc ,ce ma mira sunt aerele pe care le aveti cand nici macar nu stiti cum arata padurea. Putina modestie nu ti-ar strica. Parerea mea. 2 Link to comment
Recommended Posts