Jump to content
POLITISTI.ro

Probe sportive Academie/Scoala de agenti de politie


Eugen23

Recommended Posts

As vrea sa va intreb daca se tine cont ca pe foaia mea matricola nu am facut sportu` in clasaele 10-12 din motive de sanatate,iar acum sunt apt fizic! Intampin vreo greutate la inscriere?

Link to comment

Nu ai de ce sa intampini vreo greutate.

Daca la momentul examinarii medicale esti declarat apt poti sustine celelalte probe eliminatorii.

Eu de la inceputul anului scolar nu am facut sport nici macar o zi si nici nu am adus adeverinta medicala ca sunt apt,insa pana la finalul anului o voi aduce.

Acum am si eu doua intrebari ,deoarece in metodologia concursurilor de admitere nu am gasit-o :

Cunosc elev in clasa a XI-ea care vrea sa dea la politie insa in primul an (clasa IX) a ramas repetent.Mai poate sustine concursul de admitere?in metodologie nu se specifica nimic despre cei ce repeta anul scolar.

Pentru suspiciosi, nu este cazul meu :))

Iar cea de-a doua intrebare (aici este cazul meu) in clasa a-X-ea am avut media generala la purtare (8,5) pe un semestru 10 ,iar pe celalat 7 in metodologie scrie să fi obţinut la purtare, în perioada studiilor liceale, media generală de

minimum 8.00; , se aduna media generala la purtare in cei 4 ani si se imparte la 4? Sa fie vreo problema? :)

Edited by Madalin
Link to comment
  • 4 weeks later...

Uite raspuns de la un politist ... faptul ca nu ai facut sport acum x ani nu inseamna ca acum esti sau nu apt medical .. poate ai avut o problema medicala temporara ... faptul ca ai facut sportul acum x ani nu inseamna ca esti si acum apt de acest lucru sau ca nu esti ... d-aia la inscriere vei avea de facut cateva analize, dupa o fisa medicala pe care o vei primi, pentru a vedea acest lucru. Vei fi si consultat la academie sau la scoala campina fiind prima proba de dupa inscrierea in concurs VIZITA MEDICALA

Link to comment

Eugen 23 -> eu sunt student la AdP si iti zic ca nu intereseaza pe nimeni ca ai facut sau nu sportul in liceu. Daca primesti apt la medical poti sa dai probele sportive!

Madalin -> nota la purtare se ia ca medie a celor 4 ani de liceu, dar ca sa fii tu sigur ti-as recomanda sa intrebi la ofiterul recrutor sau la centrul de recrutare;

In legatura cu baiatul care a ramas repetent s-ar putea sa fie o problema, insa eu zic sa-l trimiti pe el sa se intereseze..

Nu va inteleg de ce incercati voi sa luati informatii despre admitere de pe diverse forumuri cand cel mai bine vorbiti la centrul de recrutare. Eu pot sa-ti zic acum ca la momentul cand am dat eu a contat sau nu a contat un lucru si acum sa se schimbe. Anul trecut a fost la baieti 1,75 inaltimea minima si in ultimele luni s-a dat inapoi cu 5 cm, asa ca parerea mea e sa va duceti sa aflati informatiile de la sursa.

  • Downvote 4
Link to comment
  • Moderator

Nu va inteleg de ce incercati voi sa luati informatii despre admitere de pe diverse forumuri cand cel mai bine vorbiti la centrul de recrutare.

Probabil că este mult mai comod ... nu crezi?

Fiind un forum destinat polițiștilor, există o mare probabilitate ca să existe pe acest site și polițiști ce lucrează pe la MRU.

Link to comment

Anadir

Nu conteaza ca a facut sport?

Daca trece de examinarea medicala poate sa dea probele?

Ai uitat ca trebuie sa le mai si ia.

Ca v-ati nascut obositi nu ma indoiesc ,ce ma mira sunt aerele pe care le aveti cand nici macar nu stiti cum arata padurea.

Putina modestie nu ti-ar strica.

Parerea mea. :emo-yessir:

  • Upvote 2
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.