Jump to content
POLITISTI.ro

Numere rosii din alt judet


andreeajarcau94

Recommended Posts

Buna seara! Am cumparat o masina cu numere rosii din alt judet,am facut contract vanzare-cumparare,insa m-ar interesa daca as putea sa scot al treilea set de numere rosii din judetul meu?Astept raspunsuri..Multumesc!

Link to comment
  • 4 weeks later...
  • 5 years later...

Buna ziua,

Vreau sa cumpar o masina second hand, din alt judet, masina are numere rosii. Scos de proprietar pe judetul lui.

Dupa ce cumpar masina, pot circula cu numerele si asigurarea lui?

Multumesc

Link to comment
  • Marius changed the title to Numere rosii din alt judet
  • 1 year later...

Buna seara, rugăminte mare, as vrea sa știu și eu daca in aceasta perioada"pandemie" "stare de urgenta-alerta" daca ne putem deplasa in alt judet pentru achizitionarea unei masini de la o persoana fizica (eliberarea nr rosii - ținând cont ca la eliberarea nr rosii se fac doar cu programare la biroul de înmatriculare,... Ce pot face în cazul meu, nr sunt expirate si nu exista posibilitatea de tractare, durează mult nr rosii intr o singura zi se poatr rezolva? Multumesc mult, inca o intrebare va rog, de obicei se cere la vânzare / cumparare certificat fiscal, bun, eu caz stiut de mine este ca certificatl fiscal eliberat de taxe si impozite este valabil /bun/ si cand clientul nou care a cumparat masina nu a putut o inmatricula la poliție /înmatriculări pt ca mașina era "sechestrata" de ipj, taxe si impozite.. Certificat valabil.. Zero.. Si ipj avea masina sechestrata datorita vechiului proprietar, un istoric negativ, tin sa mentionez ca madina nu s a putut inmatricula de noul proprietar pana cand vechiul nu si a platit datoria.... Intr un cuvant eu ma deplasez in alt județ... Cumpar o mașină legal de la persoana,contract de vanzare cumparare, certificat fiscal, apoi revin in judetul meu si vreau sa înmatriculez mașina si nu o sa pot pana cand vechiul proprietar nu si incheie ce are....am scris cam mult imi cer scuze dar vreau sa stim exact multumesc

Edited by Spiridoki
Link to comment
  • Moderator

Poliţia Română nu are şi nici nu a avut vreodată atribuţii sau competenţe privind operaţiunile de impunere, colectare şi/sau încasare a taxelor, impozitelor ori alte venituri bugetare sau a celor extrabugetare. Instituţia abilitată pentru asemenea probleme este Primăria, ori după caz ANAF-ul. Drept urmare, problemele referitoare la certificate sau vize fiscale, taxe, impozite, vânzări-cumpărări şi aşa mai departe nu au absolut nicio legătură cu activitatea poliţiştilor.
Mai mult, Poliţia Română nu mai are absolut nicio legătură cu înmatricularea ori radierea din circulaţie a vehiculelor încă din anul 2002. Aceste activităţi sunt desfăşurate de Serviciile Publice Comunitare, care au fost infiinţate şi funcţionează sub coordonarea Prefecturilor judeţene, respectiv a municipiului Bucureşti de mai bine de 20 ani. Pentru informaţii cu privire la activităţile de înmatriculări auto trebuie să vă adresaţi instituţiilor competente, nu poliţiştilor. 

Link to comment

Deci.. Caz real.. Nu auzit.. Intamplat de mine.. Nu am putut vinde mașina pana cand nu am încheiat.. Socotelile cu un executor, masina a fost retinuta de ipj nu primărie, nu anaf, masina a fost reținuta de catre ipj, dupa ce am liat legatura cu executorul,am platit suma care o aveam restanță au putut sa mi deblocheze mad8na de la ipj si sa pot vinde mas8na in regula, proprietarul nou nu a putut inmatricula masina pana nu am deblocat o de la ipj

Edited by Marius
Nu mai cita postarea anterioară pentru că e inutil şi interzis de regulamentul acestui site.
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.