Jump to content
POLITISTI.ro

Recuperare permis emis in Italia

Mergi la răspuns Răspuns oferit de 25tess,

Postare recomandată

Publicat

Buna ziua,

Tatalui meu i-a fost suspendat permisul acum 2-3 luni(conducere sub influenta alcoolului), iar cand a mers la resedinta de judet(Piatra-Neamt) a aflat ca acesta a ajuns la autoritatile italiene deoarece acolo a fost emis(Milano).

Acum incerc sa il ajut sa il recupereze. Ulterior am aflat ca putea fi facuta o cerere la seful politiei rutiere Neamt, in termen de 15 zile, pentru pastrarea permisului la resedinta de judet. Dupa multe telefoane, cautari pe internet, am aflat ca trebuie facuta o cerere la Uffici della Motorizzazione Civile (Milano).

Numai ca aici m-am blocat: nu gasesc o cerere tip pentru eliberarea permisului suspendat. Ma puteti ajuta, va rog, cu ceva informatii in legatura cu aceasta problema ? Se poate rezolva fara ca el sa fie nevoit sa mearga in Italia? 

Multumesc anticipat!

• Soluţie
Publicat

Permisul il ridica personal de la ghiseu din Italia, dar mai intai sa ajunga permisul acolo.

• Apreciez 1

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.