Jump to content
POLITISTI.ro

Martor amendat.


laurentiuu

Recommended Posts

Buna seara , sper sa gasesc si eu un raspuns concis la intrebarea urmatoare : "Pot fi amendat pentru ca am fost DOAR prezent intr-un bar in care s-a intamplat o incaierare?" . precizez ca incaierarea s-a petrecut intre 2 persoane din aceeasi gasca de prieteni . Cand domnul politist insotit de 2 jandarmi au ajuns la fata locului au luat persoanele implicate in scandal si pe mine(fara nici o vina) la sectie .Vizita la sectie aducand la o amenda de 200 ron pe numele meu pentru provocare si participare la acel scandal.In conditiile in care le-am cerut domnilor care intocmeau procesul verbal dreptul la a vorbii cu cei in cauza pentru a lamurii faptele ce s-au petrecut si a ii lamurii ca nu am avut nici o treaba cu tot scandalul am fost refuzat in repetate randuri(am inregistrare cu tot ce am discutat inauntrul sectiei).Plus ca am fost nevoit sa semnez procesul verbal,pe motiv ca am fost partimitor la scandal prin simpla prezenta in acel bar.Este contestatia singura mea scapare? 

Link to comment
 • Moderator

Nu exista "am fost nevoit sa semnez". Aveai dreptul sa scrii obiectiunile la procesul verbal, la fel cum ai dreptul sa contesti sanctiunea primita, in termen de 15 zile de la luarea la cunostinta.

Link to comment

Înregistrarea făcută de tine în sediul secţiei de poliţie este făcută în mod ilegal.

În altă ordine de idei, chiar dacă ai semnat procesul-verbal, ai dreptul să faci contestaţie!

 • Upvote 1
Link to comment
 • Moderator

Dragul meu, ia pune tu înregistrarea aici să vezi cât de legal a fost făcută. Îmi imaginez cât de civilizat te-ai comportat dacă ai ţinut să înregistrezi convorbirea dintre tine şi poliţişti. E plină România de nevinovaţi.

 • Upvote 2
Link to comment

O sa mai primesti o sanctiune pentru ca ai facut inregistrari in sediul politiei. Telefonul trebuia sa-l predai la ofiterul de serviciu si il ridicai cand plecai din sediu. Nu te mai scapa din incurcatura asta nici Dan Diaconescu Direct :))  :))   

 • Upvote 1
Link to comment

am fost m-am uitat(am si intrebat organele locale) nu exista nici un astfel de afis prezentat cum ati zis dumneavoastra domnule danpin.


ok astept un email la care pot trimite inregistrarea facuta , sa va arat ca nu se vorbeste numai un limbaj indecent in romania (cel putin din punctul meu de vedere, nu si al organelor care ar fi trebuit sa aiba un limbaj si o conduita exemplara nu ca cele din filipestii de padure). astept cu nerabdare.


Merci de avertisment dar nu am venit aici sa fiu judecat de cineva in necunostinta de cauza, si in nici un caz nu am venit sa fie adusa vorba de eu mai stiu ce om de oarecare valoare din televiziune. Asteptam ceva mai mult profesionalism.

Edited by laurentiuu
 • Downvote 4
Link to comment

Nu te judeca nimeni!

Daca tu ai complexe, este treaba ta!

Ti s-a spus ce este de facut in cazul tau, dar daca nu intelegi, asta este!

Ai impresia ca ai doar drepturi, dar obligatii nu! Cine iti da tie dreptul sa inregistrezi audio niste persoane, intr-o institutie a statului? 

In unele tari din vestul Europei, nu ai voie sa faci nici macar fotografii cu masinile de politie!

 

Asteptam ceva mai mult profesionalism.

Asteptai profesionalism? NU! Eu cred ca asteptai sa iti spunem cum sa faci contestatia, cuvant cu cuvant, si sa iti dam dreptate tie. Atunci ai fi fost foarte multumit!

Ai gresit site-ul! Consulta un avocat, daca esti nemultumit de raspunsurile noastre! Cel care te-a sanctionat este colegul nostru si nu cred ca te-a sanctionat contraventional pe nedrept!

La revedere!

 • Upvote 1
Link to comment

organele politienesti din acea sectie mi-au dat voie sa inregistrez =))). vad ca nu am sanse sa inteleg mare lucru de la oameni din acelasi domeniu (cel putin nu din aceeasi tara). si apropo....suntem in romania totusi nu in alta tare unde se da amenda pentru plantatul lalelelor. chiar imi pare rau ca ,cineva inca are atata incredere in colegi dar nu si in umanitate.eu doar am vrut sa stiu daca contestatia era singura solutie.speram la o cale amiabila,cu ambele parti de fata care pot mentiona ca nu am avut nici o implicatie.

 • Downvote 4
Link to comment

Laurentiu, nu ai inteles pana acum ca procesul-verbal odata intocmit nu mai poate fi anulat decat de instanta de judecata pentru motive temeinice de nelegalitate?

Link to comment

laurentiuu
Când citesc postările tale mă apucă o scârbă pe care nu pot să o descriu, iar asta pentru că scrii ca un individ lipsit de educaţia elementară şi maltratezi limba română din toate poziţiile. Dar cu toate astea ne ţii lecţii de moralitate.
Încercă să dai dovadă de bun simţ şi să ne scuteşti de concluziile ori părerile tale, măcar până atunci când vei fi capabil să scrii în limba română.

 • Upvote 1
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.