Jump to content
POLITISTI.ro

Vanzare auto inscris in germania

Postare recomandată

Publicat

Salut, am locuit in germania ceva timp si am cumparat o masina de acolo, acum sunt in tara si vreau sa o vand, masina fiind inca inscrisa in germania pe numele meu. Cumparatorii imi cer fiscalul dar eu nu am inregistrat-o inca la fisc, cumparatorul o poate inmatricula fara ca eu sa o bag la fisc??(cei de la fisc mi-au zis ca trebuie sa merg la RAR inainte...eu as prefera sa nu o bag la fisc pt ca am niste amenzi si nu imi permit sa le achit acum..) se poate inmatricula cumva fara fiscal?? Multumesc

Publicat

In unele judete se poate inmatricula si fara certificat fiscal. Mergi la Serviciul Inmatriculari Auto din judetul in care se va inmatricula autoturismul si vei afla raspunsul.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.