Jump to content
POLITISTI.ro

Instrainarea unei masini

Postare recomandată

Publicat

Sunt nou pe acest site.Am o mare problema: in martie 2012 am vandut o masina unui asa zis "var".Locuiesc in Italia,nu am facut un act de vanzare cumparare.Anul acesta in februarie am mers la Consulatul Roman de la Milano si am vrut sa fac un act de vanzare cumparare,dar mi-au facut o inputernicire ca si cum eu ii dau dreptul sa o inscrie in Romania sau sa o vanda. Originalul il detine ea,eu am o copie al actului si mai am cartea de identitate a masinii.In aceasta situatie ce as putea sa fac ca sa scap de masina de pe numele meu,pentru ca ea face asigurare pe numele meu si circula asa in continuare si nu cred ca are de gand sa o traca pe numele ei.Pe deasupra a si facut un accident in ianuarie 2013 in Italia si acum cred ca daca ar sa imi  fac o asigurare in Romania am sa platesc mai mult.ar trebui sa merg la Consulat sa scot o copie pe care sa scrie ca este conform cu originalul si sa o dau in judecata,sau ce sfat imi putetui da?Va multumesc si scuzati-ma daca am gresit ceva.

Publicat

Masina este inscrisa in Romania,si este cu ea in Italia.ITP-ul este expirat,asigurare nu are acum.Asa se intampla cand te incurci cu neamurile.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.