Jump to content
POLITISTI.ro

Recommended Posts

Am o întrebare şi îmi cer scuze dacă s-a mai discutat (n-am folosit search-ul).

A apărut un site http://www.Restricționat - spam!/ care îţi sintetizează materia, plus un simulator online pentru examen. Mă întreb dacă este totul în regulă cu acest site, deoarece sunt interesata de achiziţionarea pachetului de programă + bibliotecă + simulator.

:emo-yessir:

Link to comment
 • Moderator

www.academiadepolitie.ro este site-ul oficial al Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” din Bucureşti.

Site-ul www.academiadepolitie.com şi contul existent pe Facebook, ce folosesc denumirea “Academia de Poliţie”, NU aparţin Academiei de Poliţie “Alexandru Ioan Cuza” şi, în consecinţă, NU prezintă poziţia oficială a acestei unităţi de învăţământ a M.A.I. Este doar un site ce aparţine unor impostori care încearcă să profite în urma naivităţii anumitor candidaţi.

Pe site-ul Academiei de Politie scrie:
Academia nu a editat nici o culegere/carte cu întrebări şi nici nu a pus la dispoziţia nimănui baza de întrebări posibile pentru concursul de admitere.

 • Upvote 6
Link to comment
 • 1 year later...

As dori sa stiu daca a invatat cineva de pe acest site:

academiadepolitie . com

Ce parere aveti despre acest site?

Edited by tataeee
Link to comment
 • 4 months later...

multumesc, catalin! ( initial, pe langa pregatirea pe care o fac, vroiam sa fac si simularile de aici....si de asta am intrebat ca ar trebui sa cumpar contul si as vrea sa fiu sigura daca imi este bun sau nu......)

Link to comment
 • 2 weeks later...
 • Administrator

Domeniul www.academiadepolitie.com este restricţionat pe acest website.

Cei care vor încerca să posteze link-uri către acest domeniu vor fi sancţionaţi fără excepţie.

Link to comment
 • 10 months later...

Salut, vreau sa ma apuc serios de invatat pentru academia de politie. Am gasit acest site: "www.Restricționat - spam!" unde pentru 148 lei iti ofera tot materialul complet (romana, engleza si istorie) si iti mai ofera si posibilitatea sa faci simulari si sa ai statistici personale.

Ma orientez catre site-ul asta pentru ca este relativ ieftin. Manualele nu le gasesc la biblioteca iar ca sa le cumpar imi trebuie cam peste 500 lei daca nu mai mult.

 

Intrebarea mea este: A mai invatat cineva de aici? Se merita sa dai banii ?

 

 

Link to comment
Guest
This topic is now closed to further replies.
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.