Jump to content
POLITISTI.ro

Vand telefon Sony Ericsson Xperia X10 mini

Postare recomandată

• Membru
Publicat

Vând telefon Sony Ericsson Xperia X10 Mini, cu caracteristicile de aici : http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_xperia_x10_mini-3125.php

Telefonul a fost al prietenei mele, motivul pentru care se vinde este că a trecut la un alt terminal mobil. Se prezintă în stare bună, trei feţe interschimbabile, bateria ţine în medie 2 zile, în funcţie de gradul de utilizare. Vine de asemenea cu încărcător, cutie originală şi cablu usb.

Pe scurt, telefonul dispune de o cameră de 5 megapixeli cu LED FLASH (face fotografii foarte bune!) cu posibilitate de înregistrare video în format VGA la 30 de frame-uri pe secundă (o calitate foarte bună a imaginilor raportat la standardul de înregistrare), Android 2.1 Eclair Update 1 peste care este aplicată interfaţa Timescape, GPS, procesor de 600 de Mhz Armcortex, 256 MB RAM etc.

Telefonul este ceva deosebit, datorită designului şi mărimii sale fiind foarte potrivit pentru o doamnă/domnişoară.

Ca aspect general îi acord nota 8 din 10, având zgârieturi fine pe ecran şi pe suprafeţele lucioase de la utilizare. Să nu uit, este prevăzut cu Gorilla Glass, iar touchscreenul funcţionează impecabil.

Accept ORICE TEST, telefonul este liber de reţea şi vine cu un card de memorie inclus de 2gb.

Preţul cu care l-am listat la vânzare pe alte site-uri este de 280 de lei, pentru membrii forumului preţul scade la 250 de lei.

Poze cu dispozitivul gasiti aici.

• Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.