Jump to content
POLITISTI.ro

Acte necesare arma cu aer comprimat

Postare recomandată

Publicat (modificat)

Buna ziua, am si eu cateva intrebari la care nu am gasit raspunsul nicaieri...Vreau sa imi achizitionez si eu o arma cu aer comprimat, cal 5.5...am cautat anunturi pe diferite site.uri, am gasit cateva anunturi pe diferite forumuri am luat legatura cu vanzatorii..ei mi.au spus la telefon ca nu imi trebuie permis tip b sau autorizatie etc...deci daca imi cumpar o pusca cu aer compriamt fara nici.un act nimic incalc vre.o lege..adica risc amenda/dosar penal...am citit pe net ca trebuie autorizatie numai la armele care depasesc viteza de 220 m/s...arma care vreau eu sa o cumpar nu depaseste viteza respectiv 220 m/s..astept niste raspunsuri. Ms!

Modificat de amigo
  • Moderator
Publicat

Nu ai căutat în locul potrivt.

Pentru o simplă căutare pe acest website găseşti:

Publicat

Tranzactia se poate face doar prin armurier? Vanzatorul de la care vreau sa cumpar arma mi.a spus ca poate sa mi.o trimita prin fancourier

• 9 ani mai târziu...
Publicat (modificat)

Buna ziua! 
Doresc sa stiu prin ce pasi trebuie sa trec ca sa instiintez politia ca vreau sa detin un pistol cu aer comprimat ( 3 Jouli ), cu proiectile din metal si de ce am nevoie ca sa primesc acea autorizatie ( am inteles ca am nevoie de autorizatie ).
Doresc sa imi achizitionez acest pistol pur si simplu din motivul ca iubesc armele si vreau sa le folosesc in spatii special amenjate, nu sa alerg de nebun oamenii pe strada ceea ce poate multi ar crede 😂

Va multumesc!

Modificat de GabrielValentinM
  • Moderator
Publicat

Îți trebuie permis port arma categoria C, dacă e cu aer comprimat.

Sau tu te referi la airsoft și ești un pic confuz, în ceea ce privește armele și replicile airsoft ?

• 2 săptămâni mai târziu...
Publicat

Buna ziua.

Eu vreau sa imi iau o arma airsoft, dar nu stiu daca va fi confiscata la vama deoarece arata ca o arma adevarata.

Site-ul de pe care vreau s-o cumpar este Airsoft Store - Airsoft Guns and Equipment For Sale | Taiwangun.com .

Ma puteti ajuta?

• Moderator
Publicat

Replicile de arme tip airsoft nu sunt arme. (de fapt sunt nişte jucării).

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.