Jump to content
POLITISTI.ro

Problemă a editorului de text - în Internet Explorer nu funcţionază copy - paste


Horia

Recommended Posts

Aseară browserul meu Internet Explorer şi-a făcut upgrade la ultima versiune - IE 11, iar după acestă actualizare în editorul de text (fereastra de adăugare a unui răspuns) funcţia "copy - paste" nu mai merge.

Mai exact nu mai funcţionează opţiunea "paste" (inserare a textului).

Problema este de la mine sau e o problemă a forumului?

 

Link to comment
  • Moderator

Problema nu este de la tine, nu trebuie să-ţi faci griji, este o problemă de compatibilitate apărută după ce Microsoft a lansat versiunea finală a browser-ului Internet Explorer 11.

 

Noul browser Internet Explorer 11 a primit modificări importante la capitolul JavaScript pentru obţinerea unor performanţe mai bune, iar aceste modificări nu sunt încă suportate / compatibile cu marea majoritate a softurilor şi aplicaţiilor de pe web.

 

Softul forumului (Invision Power Board) are implementat şi foloseşte editorul de text CKEditor iar din păcate, la apariţia IE 11 nu a suportat modificările aduse în noul browser de Microsoft.

 

Pe lângă problema expusă de tine cu funcţia "", nu merge nici funcţia "citat" (quote) şi nu

 

Bug-ul privitor la suportul IE 11 văd că a fost remediat, dar cel mai probabil va mai dura ceva timp până la implementarea şi în softul IP.Board a soluţiei găsite.

 

Până la remedierea problemei de către producătorul softului, pentru a utiliza funcţia "copy - paste" şi pentru a cita (quote) alte postări în browserul Internet Explorer, poţi elimina instrumentele de formatare şi trece editorul în modul "simple text" prin acţionarea butonului toggle.png aflat în colţul stânga sus al ferestrei pentru adăugarea unui răspuns.

 

Îţi recomand totuşi, să încerci să te obişnuieşti şi să foloseşti un alt browser, pentru că IE în ultimii ani pe lângă faptul că este catalogat cel mai nesigur browser de internet, a prezentat multe probleme şi disfuncţionalităţi.

  • Upvote 1
Link to comment
  • 7 months later...

Noul browser Internet Explorer 11 a primit modificări importante la capitolul JavaScript pentru obţinerea unor performanţe mai bune, iar aceste modificări nu sunt încă suportate / compatibile cu marea majoritate a softurilor şi aplicaţiilor de pe web.

 

 

Salut,

 

S-a remediat ceva ca mi-au instalat la birou acest IE11 si ma lovesc de aceeasi problema?

 

PS: Nu am alta optiune de instalarea altui browser, cel putin nu la job din cauza politicilor de securitate.

Link to comment
  • Moderator

Dezvoltatorii editorului CKEditor au remediat problema, dar actualizarea acestuia nu a fost făcută încă în versiunea curentă a IP.Board, iar din ce am citit pe site-ul lor vor implementa această noua versiune a editorului de text abia în IP.Board 4.0, ce urmează să apară vara asta.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.