Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat

Aseară browserul meu Internet Explorer şi-a făcut upgrade la ultima versiune - IE 11, iar după acestă actualizare în editorul de text (fereastra de adăugare a unui răspuns) funcţia "copy - paste" nu mai merge.

Mai exact nu mai funcţionează opţiunea "paste" (inserare a textului).

Problema este de la mine sau e o problemă a forumului?

• Moderator
Publicat

Problema nu este de la tine, nu trebuie să-ţi faci griji, este o problemă de compatibilitate apărută după ce Microsoft a lansat versiunea finală a browser-ului Internet Explorer 11.

Noul browser Internet Explorer 11 a primit modificări importante la capitolul JavaScript pentru obţinerea unor performanţe mai bune, iar aceste modificări nu sunt încă suportate / compatibile cu marea majoritate a softurilor şi aplicaţiilor de pe web.

Softul forumului (Invision Power Board) are implementat şi foloseşte editorul de text CKEditor iar din păcate, la apariţia IE 11 nu a suportat modificările aduse în noul browser de Microsoft.

Pe lângă problema expusă de tine cu funcţia "", nu merge nici funcţia "citat" (quote) şi nu

Bug-ul privitor la suportul IE 11 văd că a fost remediat, dar cel mai probabil va mai dura ceva timp până la implementarea şi în softul IP.Board a soluţiei găsite.

Până la remedierea problemei de către producătorul softului, pentru a utiliza funcţia "copy - paste" şi pentru a cita (quote) alte postări în browserul Internet Explorer, poţi elimina instrumentele de formatare şi trece editorul în modul "simple text" prin acţionarea butonului toggle.png aflat în colţul stânga sus al ferestrei pentru adăugarea unui răspuns.

Îţi recomand totuşi, să încerci să te obişnuieşti şi să foloseşti un alt browser, pentru că IE în ultimii ani pe lângă faptul că este catalogat cel mai nesigur browser de internet, a prezentat multe probleme şi disfuncţionalităţi.

• Apreciez 1
  • 7 luni mai târziu...
Publicat

Noul browser Internet Explorer 11 a primit modificări importante la capitolul JavaScript pentru obţinerea unor performanţe mai bune, iar aceste modificări nu sunt încă suportate / compatibile cu marea majoritate a softurilor şi aplicaţiilor de pe web.

Salut,

S-a remediat ceva ca mi-au instalat la birou acest IE11 si ma lovesc de aceeasi problema?

PS: Nu am alta optiune de instalarea altui browser, cel putin nu la job din cauza politicilor de securitate.

• Moderator
Publicat

Dezvoltatorii editorului CKEditor au remediat problema, dar actualizarea acestuia nu a fost făcută încă în versiunea curentă a IP.Board, iar din ce am citit pe site-ul lor vor implementa această noua versiune a editorului de text abia în IP.Board 4.0, ce urmează să apară vara asta.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.