Jump to content
POLITISTI.ro

Timp liber in Academie

RoxanaSJ

Recommended Posts

Buna :)

As fi recunoscatoare daca mi-ati putea da cateva detalii despre timpul liber din Academie, cum si-l petrec studentii...plus, cum e cu iesitul in oras

• Upvote 1
  • Downvote 6
  • Moderator

Sau poate are un prieten student în Academie şi este puţin mai geloasă. Are nevoie de informaţii să ştie dacă studentul e sincer. :)

• Upvote 6

Nu mi se pare normal.

A fi politist e o meserie pe care, daca nu o faci din pasiune, mai bine nu o faci.

Iarta-ma ca sunt de parere ca ar fi trebuie sa pui alte intrebari.

Eu cand am aflat ca am fost admis, eram nerabdator sa imbrac uniforma...cu totii am stat minute bune in oglinda atunci...

Nu mi-am pus problema referitor la ce voi face in timpul liber. 

In meseria asta, iti spun eu de pe acum, ca totul e imprevizibil, niciodata nu vei stii exact in ce te bagi.

Daca as stii inainte sa ma duc la 112 in ce ma bag, ar fi perfect....dar nu e asa...

• Upvote 3
  • Active member

Sex, droguri, bautura...

Buna :)

As fi recunoscatoare daca mi-ati putea da cateva detalii despre timpul liber din Academie, cum si-l petrec studentii...plus, cum e cu iesitul in oras

• Upvote 3
  • Member

O zi in Academie:

- trezirea la 6 dimineata

- inviorarea (o tura prin padurea Baneasa)

- masa de dimineata

- sectoare

- igiena personala - toate astea pana la 7:30

- raportul de dimineata/ intonarea imnului/ defilare

- 3 cursuri/seminarii cu pauze de jumatate de ora intre ele

- raport dupa-amiaza

- masa de pranz

- timp liber pana seara: invatat, stat degeaba, iesit din unitate daca ai medie, invatat, sport, cursuri sau seminarii, sectoare, plantoane, invatat, santinela, serviciu la bucatarie etc.

-masa de seara

- somn de voie

Edited by Alex87
  • Upvote 3

am intrebat asta pentru ca vreau sa stiu si cat de des as putea merge acasa, avand in vedere ca stau la 800km distanta... mai mult, mi-ar placea sa tin legatura cu prietenii mei de la alte facultati, sa stiu daca ne putem vedea... e absurd sa nu ma intereseze astfel de detalii..

Nu-i lua in seama Roxana, sunt rautaciosi. Da-mi un telefon si iti arat eu tot ce se face in timpul liber la Academie.  :D  :rolleyes:

• Upvote 1
  • Downvote 1

800 km distanta? Hmm, pai cam la vacante o sa-ti vezi casa. Cel putin asa faceau majoritatea fostilor mei colegi care aveau domiciliul la 400+ km de Bucuresti. Dar nu-ti face probleme, daca ai bani de cheltuiala, o sa-ti placa weekendul in capitala.

• Moderator

In completarea celor spuse de Alex87: nu este o facultate usoara, unde sa stai in discoteci si petreceri mai tot timpul! O sa ai si momente de relaj, insa trebuie sa faci sacrificii! De altfel, cam asa o sa fie toata cariera in MAI, plina de sacrificii! Cand prietenii si rudele or sa fie la petreceri, mai mult ca sigur ca tu o sa fi la munca, de serviciu, la tura etc. Nu uita ca la sfarsit vei participa la o repartitie, unde media pe toti anii de studii conteaza foarte mult, alaturi de licenta, spre deosebire de studentii "civili" care isi vor cauta de munca singuri. In concluzie, iti sacrifici niste ani de studentie, insa pasesti "cu dreptul" in viata! Succes!

Edited by CITADELA
  • Upvote 3