Jump to content
POLITISTI.ro

Limita de viteza centura Bucuresti

Mergi la răspuns Răspuns oferit de danpin,

Postare recomandată

Publicat

Buna ziua,

Sint nou pe acest forum, insa mi se pare destul de interesant si raspunsurile sint pertinente, de aceea am sa va rog sa ma ajutati si pe mine cu raspunsul la urmatoarea intrebare (am tot cautat pe google dar nu m-am lamurit!): pe centura Bucuresti, care este limita de viteza: 70 km/h sau 90 km/h? Eu merg dinspre Otopeni spre A1, am trecut de multe ori pe linga masini de politie in mers cu radar, avind fie 70 km/h, fie 90 km/h, insa niciodata nu am primit vreo sanctiune!

Multumesc frumos!

Silviu

• Moderator
Publicat

Ce indicatoare rutiere sunt amplasate în zona pe unde mergi tu?

Publicat (modificat)

Salut,

Nu sint indicatoare decit cele temporare (cu galben) de viteza, dar acolo e evidenta viteza! Daca erau indicatoare nu mai postam :)

Eu ma refer la centura in general, nu la indicatoare de viteza, de limitari, de localitati, etc. Deci nu sint astfel de indicatoare!

Multumesc!

Modificat de Benafflek
  • Moderator
  • Soluţie
Publicat

Art. 156. - Vitezele maxime admise in afara localitatilor pentru categoriile de autovehicule prevazute la art. 53 sunt:
    a) 130 km/h pe autostrazi, 100 km/h pe drumurile expres sau nationale europene (E) si 90 km/h pe celelalte categorii de drumuri, pentru autovehiculele din CATEGORIA A si B;

Avand in vedere ca Centura se incadreaza la drum national, limita e 90 km/h.

http://lege5.ro/Gratuit/gqzdoojw/hotararea-nr-660-2003-privind-preluarea-unor-sectoare-de-drum-din-domeniul-public-al-judetului-ilfov-si-din-administrarea-consiliului-judetean-ilfov-in-domeniul-public-al-statului-si-darea-acestora-in

Publicat

Confirm 90km/h pe portiunea DN1 - A1, cu respectarea limitarilor dispuse prin alte indicatoare :emo-yessir:

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.