Jump to content
POLITISTI.ro

Limita de viteza centura Bucuresti


Benafflek
Go to solution Solved by danpin,

Recommended Posts

Buna ziua,

 

Sint nou pe acest forum, insa mi se pare destul de interesant si raspunsurile sint pertinente, de aceea am sa va rog sa ma ajutati si pe mine cu raspunsul la urmatoarea intrebare (am tot cautat pe google dar nu m-am lamurit!): pe centura Bucuresti, care este limita de viteza: 70 km/h sau 90 km/h? Eu merg dinspre Otopeni spre A1, am trecut de multe ori pe linga masini de politie in mers cu radar, avind fie 70 km/h, fie 90 km/h, insa niciodata nu am primit vreo sanctiune!

 

Multumesc frumos!

Silviu

Link to comment

Salut,

 

Nu sint indicatoare decit cele temporare (cu galben) de viteza, dar acolo e evidenta viteza! Daca erau indicatoare nu mai postam :)

Eu ma refer la centura in general, nu la indicatoare de viteza, de limitari, de localitati, etc. Deci nu sint astfel de indicatoare!

Multumesc!

Edited by Benafflek
Link to comment
  • Moderator
  • Solution

Art. 156. - Vitezele maxime admise in afara localitatilor pentru categoriile de autovehicule prevazute la art. 53 sunt:
    a) 130 km/h pe autostrazi, 100 km/h pe drumurile expres sau nationale europene (E) si 90 km/h pe celelalte categorii de drumuri, pentru autovehiculele din CATEGORIA A si B;

 

Avand in vedere ca Centura se incadreaza la drum national, limita e 90 km/h.

 

http://lege5.ro/Gratuit/gqzdoojw/hotararea-nr-660-2003-privind-preluarea-unor-sectoare-de-drum-din-domeniul-public-al-judetului-ilfov-si-din-administrarea-consiliului-judetean-ilfov-in-domeniul-public-al-statului-si-darea-acestora-in

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.