Skip to content

Ce parere aveti despre politiste?

Featured Replies

• Replies 444
  • Views 57.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• OMG !!! Ce va mai plaaaaace subiectul... .. nu ajungeti la nici un capat.. o femeie nu se lasa mai prejos dar incapatanarea barbatului o depaseste

• Arcan, sincer, ca tie nu iti convine sa lucreze fetele la OP e un aspect nesemnificativ si vom lucra fie ca vrei, fie ca nu vrei...Se vede treaba ca nu mai incapi de fete, probabil unele au fost mai a

• a spune "politistele n-au ce cauta in politie" e ca si cum ai spune "romanii sunt tigani", "romanii sunt hoti"...generalizarea nu e o solutie...

Posted Images

Da,am remarcat ca e corect si politista.multumesc

Mai exact. Argumentul tau pro femei politiste este faptul ca invata mai bine si ca in functie de note primesc o repartitie mai buna? Nu e un argument prea convingator, sincer.

Am vrut sa zic doar ca asta e un lucru ce ii nemultumeste pe barbati..

Fiindca invata mai mult inseamna ca sunt mai informate si de ce nu ,mai pregatite(nu fizic,intelectual)..Si cred ca din acest punct de vedere sunt destul de multe fete foarte bine pregatite..In politie e nevoie si de astfel de oameni,nu numai de forta..

In politie e nevoie si de astfel de oameni,nu numai de forta..

Muşchii nu exclud isteţimea minţii şi pregătirea profesională.

Asta e clar..Si nu am zis niciodata ca barbatii nu sunt pregatiti din punct de vedere intelectual din contra..Si asta e un lucru bun,un avantaj pe care il au in fata femeilor.Dar asta nu este un motiv ca fetele sa fie excluse din politie.. :emo-yessir:

Si nu am zis niciodata ca barbatii nu sunt pregatiti din punct de vedere intelectual din contra.

:)

I-ai descris prin forţă, nimic mai mult şi am simţit nevoia să intervin.

Sau, mă rog, ai zis că ele ar fi mai pregătite profesional. Sincer, n-ai de unde să ştii. Generalizările n-au fost niciodată benefice.

Ok, s-a înrădăcinat ideea asta cum că fetele/femeile sunt mai silitoare, dar ştii, unora le sunt de ajuns 2h pentru a reţine cât alţii în 6h, de exemplu, şi aici mă refer atât la femei, cât şi la bărbaţi.

Caracteristica de a fi silitor poate avea şi alte substraturi. Nu întotdeauna presupune că ai o cultură mai vastă şi chiar şi aşa, aici era vorba strict de pregătirea în acest domeniu. E irelevant care dintre ei ştie când a fost descoperită gaura covrigului.

I-am descris prin forta din simplul motiv ca ei au spus despre femei ca stau prost la capitolul asta..Cat priveste inteligenta,forumul este plin de politisti(femei/barbati) care din ce am vazut au un IQ ridicat..Si sincer va spun ca nu eram de aceeasi parere pana sa intru pe acest forum..

Cum adica au fost la fel?

Baremele au fost aceleasi, Madalin.

Anamaria1292 daca ai tras bine cu un PSL din picioare ori este cu aer comprimat ori tu esti Xena.

• Moderator

Nu e PSL. ;)

Este un Geko de vanatoare..nu ma pricep la arme,deci nu pot da mai multe detalii..

:ner: Xena sunt....glumeam :P

Edited by anamaria1292

Multumesc Marius ,asta explica multe.

Ma rog sa nu faca acelasi lucru cand o sa traga cu o arma adevarata.

Nu de alta dar sigur va ajunge la un doctor. Sau la mai multi. :emo-yessir:

Mi-a explicat cel care o detine cum sa o tin ca atunci cand trag sa nu-mi invinetesc vreun ochi dar oricum nu era foarte grea..

Arma adevarata a avut tatal meu dar nu m-a lasat niciodata sa trag.. :emo-yessir:

M-am uitat pe cele trei site-uri ale scolilor de politie si academiei , iar la probele fizice scrie clar ca nu au fost asemanatoare pentru baieti si fete. :blink:

http://www.scoalapolitie.ro/Admitere/probe.htm

eu am observat ca la birouri politistele fac o treaba excelenta in hartii si ce tine de documente...in strada e nevoie de altceva decat gratia specific feminina. nu suntem o tara cu strazi periculoase, insa din ce in ce mai tare devenim una. poate ar fi nevoie de femei si instinctul lor in alte locuri din politie. prefer sa vad o politista acolo decat sa ma incurce in strada...

Asa este.Asta am incercat si eu sa zic pe aici.. :emo-yessir:

Edited by anamaria1292

OMG !!! Ce va mai plaaaaace subiectul... :)).. nu ajungeti la nici un capat.. o femeie nu se lasa mai prejos dar incapatanarea barbatului o depaseste :))

• 4 weeks later...

sa fim seriosi, asa cum sunt politiste "bune de nimic", sunt si barbati de genul asta...iar in privinta concediului, cunosc politisti care au intrat in concediu paternal...de asta ce ziceti?

a spune "politistele n-au ce cauta in politie" e ca si cum ai spune "romanii sunt tigani", "romanii sunt hoti"...generalizarea nu e o solutie...

• 2 weeks later...

cunosc colege in politie, care fac cinste serviciului, se comporta corect, nu sunt cu nasul pe sus, isi duc la indeplinire misiunile primite. nu contest ca exista altfel de caractere, care parca politia s-a nascut ptr ele, dar acestea sunt poate putzine la numar.

Adevarul adevarat si atat !

Discriminarea incepe de la admiterea scolile ministerului, acolo unde cum ati spus si voi si prea bine stiti locurile nu au fost tot timpul comune si probele sportive nu sunt indentice cu cele ale baietilor. (si pentru fetele care o sa-mi atraga atentia ca fetele nu au aceleasi capacitati fizice,le reamintesc ca ele au un avantaj la memorat)

Daca probele sunt mai usoare la fete ar trebuii ca baietii sa intre cu medii mai mici pentru a fi un echilibru al discriminarilor :)

Sunt prea putine politiste care iau in serios munca de politie (ma refer la operativ nu la filtrele de cafea ) Si majoriteatea tind sa se retraga la birouri si asta pe buna dreptate pt. ca e destul de greu si pt barbati sa stea in strada la - 15 grade pe viscol unde nici pixul nu scrie iar procesele-verbale se sparg cand le rupi;ori la 50 de grade la un metru de asfalt atunci cand talpile pantofilor se lipesc de carosabil...cu atat mai mult pentru ele.

O alta problrma cu politistele o intampina politistii din operativ (barbati si femei),ce se aproprie oarecum de pensionare sau au lucrat 20 de ani in conditiile pe care vi le-am prezentat mai sus atunci cand doresc sa se retraga intru-un loc mai caldut pe finalul carierei si nu reusesc pentru ca toate locurile sunt ocupate de fetele lu` tata sau ale lu` unchiu chiar din scoala!!!

Multe fete din politie nu stiu ce e aia tomfa si cred despre catuse ca se deschid din telecomanda !!!

Cu toate acestea oricare din ele (politiste) este sora, prietena, sotie, mama sau fiica cuiva !

Greseala apartine ca de obicei geniilor ce condul ministerul care au incadrat foarte multe fete si pe urma se mirau cum de s-a ajuns aici!!! :slapb:

Incadrarea femeilor in Politia Romana a fost cea mai inteligenta masura din toate timpurile!!! Acela care a avut aceasta stralucita idee, ar trebui mentionat in manualele de istorie pentru ca v-a bulversat universul. Eu ii multumesc lui Dumnezeu ca a trimis un astfel de geniu printre noi!;-)

... iar procesele-verbale se sparg cand le rupi;ori ...

...da tu...tu, unde rupi procesele verbale? în Siberia? la polul Nord?

• Membru

:ner: Amendeaza pinguigii ca fug prea repede

sunt de acord cu tine bestkyky! :beer:

Edited by satynutza

Incadrarea femeilor in Politia Romana a fost cea mai inteligenta masura din toate timpurile!!!

Nu ai dori sa ne argumentezi cu probe. De ce a fost cea mai inteligenta masura din toate timpurile!!! Dupa parerea mea cea mai adevarata explicatie este a lui cornelAllmighty. Multumesc.

Guest
This topic is now closed to further replies.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Account

Navigation

Search

Search

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.