Jump to content
POLITISTI.ro

Repetare infractiune cu antecedente penale


Alin2

Recommended Posts

Va salut. Am o amenda administrativa primita anul trecut in urma unui furt din dintr-un supermarket. Daca repet fapta si sunt prins, ce urmari reale credeti ca sunt la o a doua cercetare penala?

Stiu ca totul depinde de procuror, dar dvs aici poate aveti experienta reala si imi puteti spune care sunt sansele sa primesc din nou o amenda administrativa sau sa ma cheme in judecata sa-mi dea cu suspendare.

Nu stiu daca exista o lege anume, poate ma puteti ghida.

Stiu ca aveti toleranta redusa pentru infractori, dar uneori nu ma pot abtine si mai bag cate un parfum in buzunar ca sa compensez pentru neajunsurile vietii.

Mentionez ca nu am avut nici un fel de antecedent inainte de acea amenda.

Va multumesc anticipat!

  • Downvote 2
Link to comment
  • Member

Daca tu crezi ca noi dam sfaturi infractorilor te inseli amarnic! Eu zic sa iti cauti ceva de lucru ca tot omul normal la cap sau daca suferi de cleptomanie (ceea ce nu prea cred), mergi si te trateaza!

  • Upvote 3
Link to comment

Cleptomanul nu fura "pentru a mai indrepta neajunsurile vietii", el/ea fura pentru ca e bolnav(a)...asa ca, baga-ti mintile in cap, daca nu vrei sa ajungi la puscarie!

Link to comment

Citesti si te crucesti! Cum dracu isi imagineaza unii de genul celui care a initiat topicul ca vreodata , vreun politist , o sa-i sfatuiasca despre modul cum se poate ocoli legea ? Prosti, da multi!

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.