Jump to content
POLITISTI.ro

Problema cu caini periculosi

Postare recomandată

Publicat

Buna ziua,

Locuiesc intr-un complex de blocuri si intre ele exista un parc unde ies cu cainele meu mic la plimbare. De circa un an nu mai pot iesi in acest parc pentru ca sunt 2 proprietari de caini periculosi, Rotweiller, care ii lasa liberi pe toata suprafata parcului, fara lesa si fara botnita. Am discutat cu ei si le-am explicat ca nu au voie sa faca asta. Mi-au vorbit si urit si au continuat cu cainii liberi. Eu sunt muscata de caini in urma cu cativa ani, am facut tratament dur si am ramas cu semn si cu teama.

Politistul de proximitate unde am facut plingere se face ca nu gaseste la ce apartamente locuiesc cei doi, ba mai mult, le-a spus ca eu am facut plingere. Au venit, m-au scuipat si amenintat cu bataie. Au zis ca nu le e teama de vreo pedeapasa, o bataie ii costa 5 milioane.

Cunosc ca trebuie sa chem un echipaj sa ii amendeze, problema mea este ca acesti oameni ies cu cainii lor si stau in acel parc doar 15-20 de minute, timp in care echipajul poate sa nu ajunga, ma tem ca nu ii mai gaseste. Daca poate ajunge in 20 de minute. Plus ca trebuie sa stau sa ii pindesc cind ies ca nu stiu exact orele. Nu am vizibilitate pe parc. M-am gindit sa platesc pe cineva care sa stea in parc si sa sune la politie cind ii vede. Mai nou ies cu ei si prin fata blocului, ii urca si in RATB! Mi-e teama sa mai ies din casa.

Deci, intrebarea e: cum sa fac sa fie amendati ca sa pot si eu iesi cu cainele meu pe un spatiu pe care platesc impozite si rate la banca, sa nu-mi mai fie teama. Ceilalti vecini sunt asa cum stiti, nu se baga, nu le pasa. Eu, muscata de caini, trebuie sa ma apar singura.

Multumesc.

• Displace 4
  • Membru
Publicat

Daca amenintarile lor va creat aceasta stare de frica, mai faceti o plangere penala pt infractiunea de "amenintare".

Publicat

Au fost amendati pentru amenintare cu violenta si cu toate acestea tot cu cainii liberi ies. Si sunt doi cu doi caini, ies pe rind timp in care, eu daca vreau sa ies din casa nu pot, de teama.

Mi-e frica de Rotweilleri, ati vazut si la TV ca au ucis oameni ca sa nu mai zic ca stapinii ii pot face sa sara pe mine, ca sa se razbune ca am apelat la politie.

Ce sa fac?

Sunt dispusa sa platesc pe cineva sa ii pindeasca cind ies, nu stiu ce altceva sa fac.

• Moderator
Publicat

Când spui adevărul? În prima postare ai spus că nu au fost sancţionaţi, iar acum spui că au fost?

Îţi recomand să depui plângere scrisă atât la poliţie (pentru ameninţare) cât şi la primărie (pt. problema privitoare la câini), dar repet, plângerea să fie scrisă şi înregistrată.

Publicat

atat cel cu caini asa zis periculosi cat si tu cu javra ta cea mica...faceti parte din categoria nesimtitilor ce pangaresc spatiul verde cu mizerii, astfel incat copiii nu pot fi lasati sa se joace intr-un mediu curat....asa ca....la hingheri cu javrele voastre!

• Apreciez 1
  • Displace 5
Publicat

Nu au fost sanctionati pentru lasarea libera a cainilor periculosi. De unde pina unde mint???? Vi se pare acelasi lucru, aceeasi contraventie?

Atitudinea, limbajul arata cine ne pazeste pe noi, educatia pe care o aveti, ultimul "domn" politst care a postat.

Nesimtit esti tu sa te exprimi in public astfel! Daca aveti forum inseamna ca puteti jigni pe oricine vine aici? Desfiintati sectiunea lu peste in care va dati rotunzi si ramineti intre voi sa va balacariti! Exista multe forumuri in Romania si nu tine nimeni sa fie prezent undeva unde e facut albie de porci. Am vazut nspe postari unde vorbiti extrem de urit, sub anonimat, desigur, cu oamenii care vin de buna credinta aici sa ceara un sfat pentru ca exista acea sectiune. Desfiintati-o si ramineti intre voi doar! Frustrarea? Pai la voi e toata, dupa comportament. Ce limbaj e asta mai oameni buni? Cum vorbiti voi cu cineva necunoscut care mai trece si prin necazuri?

Sunteti agresivi fara motivatie, suspiciosi, nepoliticosi si nu cunoasteti nici o maniera de net.

Si ce limbaj elevat ai: "pingaresc".... Hahhaha. Se vede ca ai citit mult in viata matale. E loc pentru toti, si pentru copii si pentru catei si nu faci tu legile in tara asta, tu ar trebui doar sa le aplici.

De ce nu te duci inapoi la sat de unde ai venit, acolo e aer curat si pamintul la fel, ne"pingarit"...?

• Displace 6
  • Membru
Publicat (modificat)

@Marius25byu

Mai usurel cu acuzele, ca in virtutea ideii tale, ma incadrez si eu care am caine si nu sunt nesimtit deloc,iar cainele meu nu se plimba unde se joaca copii. Manifestari din astea,le poti arata la mitingurile pt eutanasierea maidanezilor. Femeia a pus o intrebare, daca ai un raspuns bine, daca nu ai si simti nevoia sa refulezi, pt proprietarii de caini, iti stau la dispozitie si promit ca nu ripostez.

@miruna, natura amenintarilor pe care le-ai expus pe forum se incadreaza la savarsirea infractiunii de amenintare, conform Codului penal si nu are relevanta ca a mai fost amendat, ba dimpotriva amenda poate fi folosita ca proba, dupa caz.

Modificat de coosstti
  • Apreciez 1
Publicat

Domnii politisti nu sunt obligati sa va raspunda dumneavoastra aici, o fac din propria lor vointa, daca nu sunteti multumita cu aceste sfaturi mergeti si platiti un avocat. Ce e gresit in cuvantul pangarit, nu pingarit cum ati  scris dumneavoastra? Ar trebuii sa va uitati prima data la exprimarea dumneavoastra si la gramatica de balta pe care o folositi, sa nu mai zic de cuvintele pe care le aruncati fara sa le cunoasteti sensul. Cum puteti sa aruncati cu asemenea jigniri in acesti oameni dupa ce initial le-ati cerut ajutorul ? 

• Apreciez 3
Publicat

Cucoana, stii ceva? Oamenii astia iti raspund din bun-simt, in timpul lor liber si nu sunt obligati sa ti se adreseze atat de formal pe cat vreti voi, cetatenii europeni cu multe drepturi. Cum spunea si un coleg mai sus, nu-ti convine, impinge niste bani la un avocat si basta.

• Apreciez 4
Publicat

spray cu O.C cu jet, e bun atat pentru caini, cat si pentru stapani.

numai sa stii cand si unde sa-l folosesti.

Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.