Jump to content
POLITISTI.ro

Permis de conducere emis in Marea Britanie

Postare recomandată

Publicat

Buna ziua.in cateva zile ma intorc acasa si o sa raman in romania.detin permis de conducere uk.inainte de asta am avut si romanesc.detin categoriile:am,a,b1,b.cum fac sa l schimb.va multumesc mult.salutare

Publicat

Domnu marius dar eu am avut si permis romanesc dece mai e nevoie si de vizita medicala ai cazier.am avut din asta nou.

Publicat

Eu cred ca permisul meu care lam predat la dvla cand mia fost eliberat cel englezesc e in romania.asa ar fi normal

Publicat

Permisul respectiv a fost anulat. Urmare a solicitarii dvs. de preschimbare a permisului de uk. vi se va elibera un nou permis romanesc.

• Moderator
Publicat

Da trebuie. Chiar şi cei ce au deja permis românesc, dacă vor să-i prelungească valabiliatea trebuie să facă analizele din nou pentru ca valabilitatea să se prelungească cu încă 10 sau 5 ani. Iar acest lucru e valabil şi pentru cei ce îşi preschimbă un permis străin cu unul românesc.

• 7 ani mai târziu...
Publicat

Bună ziua!

Vă rog frumos să îmi  spuneți  cum pot proceda cu permisul auto care a fost emis în România,  dar l-am schimbat pentru acte în  UK. Acum m-am întors de tot acasă și  nu îmi  pot schimba înapoi  permisul pentru că nu am INSURANCE  NUMBER.  Cum pot proceda altfel? 

Va rog frumos să mă ajutați!

• 4 luni mai târziu...
Publicat

Buna ziua..am o curiozitate..am permis de UK..daca mi se supenda in UK pe o perioada de 6 luni, pot conduce in Romania pe aceasta perioada?Multumesc

• CITADELA a închis acest topic
  • Marius a deschis acest topic

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.