Jump to content
POLITISTI.ro

Liceu si facultate pentru a ajunge la Criminalistica


GeorgianAlin1

Recommended Posts

Salutare ! Vreau si eu sa stiu ce liceu si ce profil trebuie sa urmez pentru a putea ajunge la Criminalistica .. Sunt clasa a 8-a si vreau sa ajung acolo ...

Vreau sa imi spuneti si ce se face la Criminalistica etc. 

Multumesc !

Link to comment

Ca sa ajungi sa lucrezi in politie, poti urma un liceu militar si apoi Academia de Politie sau Scoala de Agenti de la Campina ori de la Cluj. Liceul militar nu este obligatoriu, poti urma orice alt liceu si pana il termini iti dai seama si daca mai vrei sa ajungi politist.Eu iti doresc oricum succes.

Link to comment

drAGO5, daca face un liceu militar semneaza un contract cu MApN si trebuie sa isi continue studiile in una din institutile militare, in plus acolo se face multa fizica, matematica ceea ce nu il va ajuta pe el, chiar il va incurca avand in vedere ca materile de admitere sunt total diferite.

  • Upvote 2
Link to comment
  • Member

Da chiar drAGO5 carei treaba cu liceul militar?Daca tu ai facut liceul militar trebuie sa faca si altii?Omul intra aici pe un forum dedicat politistilor sa intrebe ce studii trebuie sa urmeze ca sa ajunga criminalist ...si tu ii spui ca trebuie sa urmeze un liceu militar! :shock:

Eu n-am nimic cu cei care au urmat un astfel de liceu ...insa am avut un coleg in scoala de politie care a terminat un liceu militar si a fost chiar dezamagit, spunandu-mi ca nu ar mai face un astfel de liceu si ca este o prostie deoarece este caprarie curata!

GeorgianAlin ca sa ajungi politist (criminalist) trebuie sa ai liceul si sa termini apoi o scoala de politie!

Edited by cipri83
Link to comment

multumesc cipri si tuturor ... am inteles ... si faza cu liceul militar nici mie nu imi convine pentru ca stiu pe cineva care a fost acolo si mi-a spus acelasi lucru ca nu ar mai face acel liceu niciodata si nu mi-ar recomanda .

Edited by GeorgianAlin1
Link to comment

Salut,

 

As vrea sa va intreb si eu poate imi puteti explica care este diferenta intre un criminalist iesit de pe bancile Academiei si unul iesit de pe bancile Scolii de Politie..

 

Multumesc

Link to comment
  • 1 year later...

Buna! Ca sa devin politist la criminalistica trebuie sa urmez Academia de Politie? ..Sau ce trebuie sa urmez dupa liceu??  :)

Edited by Marius
Eliminare formatare text.
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.