Jump to content
POLITISTI.ro

Problema inmatriculare definitiva


impresara

Recommended Posts

Buna ziua.

Imi cer scuze daca

Abordez UN subiect discutat sau nu dar eu am cautat pe forum si nu am mai gasit problema mea. Am cumparat o masina din germania acum doua luni. Contract de vanzare cumpărare ambele briefuri pe numele meu asigurarea pe o luna plus tuv. Am facut toate actele iar cand am depus dosarul la inmatriculari mi au zis ca masina trebuie analizată ca s a găsit ceva in baza de date internationala. De rar a trecut. Au zis ca trebuie sa astept ceva timp pana vine raspunsul din germania. Astept o parere din partea dumneavoastra. Care ar putea fi problema?

Link to comment

Am încercat chiar acum să aflu pentru tine ce problemă poate fi şi am sunat la Marea Ghicitoare Vanessa (îi găseşti dacă vrei numărul de telefon pe net).

Îţi reproduc dialogul purtat:

- Alo! Ghicitoarea Vanessa?

- Da, mâncaţi-aş!

- Ghici cine-i la telefon?!

După o pauză de câteva secunde, în care mi-am dat seama că nu ştie, am zis că totuşi trebuie să încerc şi am întrebat-o ce problemă poate să aibă flăcăul efeminat de pe forum în privinţa înmatriculării unui autoturism adus recent din "germania".

Stupoare ... dacă îţi vine să crezi, duduia nu a ştiut să spună!!!

  • Upvote 1
Link to comment

Sigurul lucru pe care il poti face este sa astepti sa vina raspunsul autoritatilor germane cu privire la autoturismul tau. Pana atunci nu iti mai face griji! Pot fi mai multe probleme, dar nu are rost sa detaliez. Ai rabdare!

Link to comment
  • 2 years later...

Buna ziua! Am cumpărat recent o masina neînmatriculată de la cineva. Am vrut să o înmatriculez dar am fost respins la  RAR așa că a trebuit să scot primul rând de numere roșii. Acum numerele sunt aproape să expire, dar nu pot înmatricula masina pentru că persoana de la care am cumpărat-o a părăsit țară și se întoarce in câteva luni, iar aceasta nu a scos fiscalul de la primărie. Exista vreo soluție să înmatriculez masina fara persoana de la care am cumpărat-o? Am contractul de vânzare-cumpărare cu acea persoana.

Link to comment
  • 7 years later...

Buna, am achiziționat un autoturism din Germania, am efectuat toate procedurile standard in vederea înmatriculării, iar pe data de 12.06 am fost la serviciul înmatriculări pentru a lua numerele permanente. La ghișeu domnul a spus ca sunt niste probleme de sistem si ca va mai dura 1-2 saptamani, ulterior am primit un email in care am fost informat ca placutele de înmatriculare pe care le avea masina in Germania au fost declarate furate.

Intrebarea este: 

Ar trebui sa imi fac probleme, ca nu voi mai putea înmatricula definitiv autoturismul in tara noastra? 
Sau continui sa scot numere rosii inca cateva luni pana se vor primi clarificari din partea statului German?

Atasez mai jos si emailul primit de la serviciul de înmatriculări.

Va multumesc!

IMG_1723.png

Link to comment
  • Moderator

In principiu, nu ar trebui sa-ti faci griji, daca este o semnalare cu privire la numere de inmatriculare (poate fostul proprietar le-a pierdut si a anuntat autoritatile ca sa scoata un nou set); mai complicat este cand masina este semnalata furata!

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.