Jump to content
POLITISTI.ro

Problema inmatriculare definitiva

impresara

Recommended Posts

Buna ziua.

Imi cer scuze daca

Abordez UN subiect discutat sau nu dar eu am cautat pe forum si nu am mai gasit problema mea. Am cumparat o masina din germania acum doua luni. Contract de vanzare cumpărare ambele briefuri pe numele meu asigurarea pe o luna plus tuv. Am facut toate actele iar cand am depus dosarul la inmatriculari mi au zis ca masina trebuie analizată ca s a găsit ceva in baza de date internationala. De rar a trecut. Au zis ca trebuie sa astept ceva timp pana vine raspunsul din germania. Astept o parere din partea dumneavoastra. Care ar putea fi problema?

Am încercat chiar acum să aflu pentru tine ce problemă poate fi şi am sunat la Marea Ghicitoare Vanessa (îi găseşti dacă vrei numărul de telefon pe net).

Îţi reproduc dialogul purtat:

- Alo! Ghicitoarea Vanessa?

- Da, mâncaţi-aş!

- Ghici cine-i la telefon?!

După o pauză de câteva secunde, în care mi-am dat seama că nu ştie, am zis că totuşi trebuie să încerc şi am întrebat-o ce problemă poate să aibă flăcăul efeminat de pe forum în privinţa înmatriculării unui autoturism adus recent din "germania".

Stupoare ... dacă îţi vine să crezi, duduia nu a ştiut să spună!!!

• Upvote 1

Sigurul lucru pe care il poti face este sa astepti sa vina raspunsul autoritatilor germane cu privire la autoturismul tau. Pana atunci nu iti mai face griji! Pot fi mai multe probleme, dar nu are rost sa detaliez. Ai rabdare!

• 2 years later...

Buna ziua! Am cumpărat recent o masina neînmatriculată de la cineva. Am vrut să o înmatriculez dar am fost respins la  RAR așa că a trebuit să scot primul rând de numere roșii. Acum numerele sunt aproape să expire, dar nu pot înmatricula masina pentru că persoana de la care am cumpărat-o a părăsit țară și se întoarce in câteva luni, iar aceasta nu a scos fiscalul de la primărie. Exista vreo soluție să înmatriculez masina fara persoana de la care am cumpărat-o? Am contractul de vânzare-cumpărare cu acea persoana.