Jump to content
POLITISTI.ro

Programare examen auto dupa 16 zile


goodfelow

Recommended Posts

Buna ziua

 

 

Desi este posibil sa vi se para ridicola intrebarea  o voi adresa totusi in speranta ca poate ma lumineaza cineva. In urma cu un an am terminat scoala de soferi pe 21  noiembrie, m-am inscris pt examen dar  am abandonat totul fiind  nevoit sa plec din tara datorita serviciului. De curand am revenit si sunt aproape de expirarea dosarului .."ura". Intrebarea mea este : daca  incerc  sa dau pe 21 oct si pic mai am timp sa mai dau odata  ?  ar veni 21-5 noiembrie, apoi 6-21 inca 16 zie.. pot da iarasi a 16 zi? sau trebuie sa treaca  16 zile si ar veni practic a 17-a adica 22 noiembrie.

 

 

Multumesc celor ce se vor osteni, si o zi buna

Edited by goodfelow
Link to comment

Succes la examen, daca esti pregatit vei reusi din prima. Daca nu vei trece testul o eventuala programare ulterioara la examen o vor stabili cei din cadrul SRPCIV in functie de de programarile la examen care se fac in cadrul fiecarui serviciu in functie de numarul de candidati inscrisi la examen.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.